emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Лютого 2020 Геннадій Цюзік 2134

Співпраця Центру пробації з партнерами задля кращого майбутнього суспільства

Важливим завдання Центру пробації є не тільки соціально-виховна робота з особами, що засуджені до покарань, які не повязані з позбавленням волі, а й робота з попередження правопорушень майбутнього покоління. Адже краще запобігти правопорушенню взагалі, а не працювати з наслідками вчиненого людиною.
Існує вислів, що на власних помилках вчаться, але краще переймати досвід інших людей та на основі їхнього досвіду формувати власні життєві цілі з розумінням перешкод, які можуть виникати на шляху життя.

25 лютого 2020 року на базі Молодіжного центру Хмельницьким міським центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді було проведено профілактично-просвітницький захід із студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.
Фахівці Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи Центр пробації також були присутні на заході та постійно долучаються до такого виду заходів. Оскільки одним із основних видів роботи Центру пробації є просвіта та профілактика молоді для запобігання правопорушень. Робота із молодими людьми це впершу чергу вагомий внесок в майбутнє суспільства, де місця порушенням закону немає, де є суспільство, яке допомагає одне одному та є надія в світле майбутнє.
Важливо дати молоді зрозуміти, що вони завжди можуть звернутись за допомогою, як до своїх близьких, так і до різного виду організацій та установ, які завжди будуть раді допомогти, де є кваліфіковані фахівці.
Найкраща соціально-виховна робота - це робота із попередження правопорушень.

Сергій Шеремета, психолог Хмельницького міськрайонного відділу філії ДУ Центр пробації у Хмельницькій області.
Геннадій Цюзік, фахівець (з питань соціальної роботи із субєктами пробації) Хмельницького міськрайонного відділу філії ДУ Центр пробації у Хмельницькій області.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо