emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Лютого 2020 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 3110

Хмельницьких шукачів роботи запрошували на військову службу за контрактом.

У Хмельницькому щомісячно проводяться семінари та міні-ярмароки для пошукачів робочих вакансій, організованих фахівцями Хмельницького міського центру зайнятості у співпраці з військовою частиною А4239.

Відповідні заходи відбуваються за спільної ініціативи директора Хмельницького міського центру зайнятості Тетяни Романівни і командування військової частини А4239.

Останній такий захід було проведено 24 лютого у приміщенні Хмельницького міського центру зайнятості, де відбулася зустріч представників військової частини з шукачами робочих вакансій нашого міста.

В ході зустрічі було продемонстровано відеоролик та презентацію, що наочно продемонстрували життєдіяльність військової частини, доведено основні вимоги до майбутнього військовослужбовця за контрактом та переваги військової служби, як державної служби особливого характеру.

Виступаючи перед шукачами роботи представники військових частин розповіли про наявність відповідних вакансій, умови несення військової служби, соціально-побутові умови на території частини, а також зазначили, що у частині забезпечені всі умови для проходження військової служби за контрактом.

Присутніх ознайомили з основними завданнями та роботою служби зайнятості стосовно допомоги у працевлаштуванні безробітних громадян та укомплектування військових частин кваліфікованими військовими, а також з вимогами до кандидатів, які претендують на службу за контрактом.

Наявність досвіду, чи спеціальної підготовки не обовязкова. На даний момент існує ціла система підготовки та навчання фахівців за різноманітними спеціальностями. За останні, досить непрості роки, значно зріс рівень забезпеченості та професійної підготовки. У нас зявився безцінний досвіт і до самої підготовки підхід став значно серйознішим.

Значно збільшився рівень фінансового та матеріального забезпечення військовослужбовців контрактної служби. Мінімальна заробітна плата від 10000 гривень для початкового рядового складу. Військовослужбовцям надається матеріальне забезпечення (військова форма одягу літня та зимова, головні убори, натільна білизна, черевики трьох видів та інше), безкоштовне харчове забезпечення у робочі дні (за новими стандартами), додаткові гарантії в забезпечені житлом, щорічна основна відпустка терміном від 30 до 45 днів на рік та додаткові відпустки і виплати. Також надається безкоштовне медичне забезпечення, страхування і можливості безкоштовно отримати вищу освіту та зростати у карєрі. Пенсійне забезпечення військовослужбовців на порядок вище ніж у цивільних і необхідна вислуга років для виходу на пенсію становить, згідно чинного законодавства, 25 років, а не 35, як у цивільному секторі. Контракти на проходження служби у Збройних Сил України можуть бути різного терміну, від 1 до 10 років.

У заході взяли участь 28 учасників з-поміж безробітних, з яких двоє виявили бажання підписати контракт.

Сучасний стан справ у державі, і ті загрози, що постійно нависають над самим існування нашої країни вимагають поглиблення взаємодії у питаннях оборони нашої Батьківщини. Військова частина А4239, як складова Збройних Сил України, стоїть на сторожі захисту цілісності суверенітету та незалежності України і є частиною тієї грізної сили, що стримує агресора від активних дій.

Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім.

Телефони для довідок у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо