emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
8 Березня 2020 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 1224

Дарунок чарівній статі
У пятницю, 6 березня 2020 року, відбулося привітання наших чарівних жінок військовослужбовців з нагоди прийдешнього Міжнародного жіночого дня, що відзначатиметься цієї неділі. З ранку колеги-чоловіки привітали усіх жінок у підрозділах з цим чудовим весняним святом, а вже після обіду відбулося загальне привітання і святковий концерт у клубі військової частини А4239.
Командир військової частини А4239 особисто привітав представниць прекрасної половини людства теплими словами, подякував їм за сумлінне виконання службових обовязків, зразкову військову дисципліну, наполегливе та самовіддане служіння Батьківщині: Дорогі наші жінки, ми знаємо наскільки Ви добрі і чудові і вдячні Вам за те, що в нашому суворому чоловічому колективі є Ви, що Ви скрашує наші трудові будні і, що Ви привносите в колектив частинку себе, роблячи нас більш мякими і стриманими, добрими та толерантними. Чарівні жінки, Ви як ніхто у світі розумієте та підтримуєте нас чоловіків, Ви разом з нами несете службу, долучаєтесь, кожна на своєму місці, до великої справи захисту нашої країни і за це Вам велика шана та вдячність від усього українського народу.
Складовою привітання стало нагородження кращих представниць чарівної статі подяками, грамотами та цінними подарунками.
Вінцем привітання став святковий концерт, що був подарований жінкам творчим колективом оркестру військової частини А4239. Увазі глядачок пропонувалось святкове дефіле з композицій як світової класики, так і відомих українських виконавців, низка мелодійних і запальних пісень рідною мовою та навіть саксофон.
Знаковість цього концерту полягає не лише у тому, що його не мало бути, загальне привітання жінок військовослужбовців планувалося провести у рамках Хмельницького Гарнізону в приміщенні 15 Гарнізонного будинку офіцерів, проте було відмінено, а у тому, що вольовим рішенням командира творчий колектив оркестру організував і провів святкове дійство на базі нашої військової частини А4239. Буквально за лічені години. Тобто, ми єдині, хто у вдячність та з нагоди наступаючого Міжнародного жіночого дня здійснили повноцінне привітання наших жінок зі Святом Весни.
Також всіх жінок військовослужбовців зі святом привітало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. У привітальних листах та промовах було зазначено, що сьогодні жінки військовослужбовці частини А4239 демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обовязку, своєю службою та працею допомагають забезпечувати мир та спокій на нашій землі. Чоловіки побажали своїм сестрам і помічницям добра та злагоди, міцного здоровя, щастя і благополуччя, подальших успіхів у почесній і відповідальній справі зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини України.
На завершення концерту прозвучали ніжні слова:
Єдине ціле Жінка і Весна
Найдосконаліше творіння світу!
Коли й меча торкається вона
Крізь меч сталевий проростають квіти!
Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України.
Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо