emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Березня 2020 Пресофіцер військової частини А4239 1811

Військовослужбовці військової частини А4239 провели заняття з вогневої підготовки з вихованцями Вищого професійного училища 25 міста Хмельницького.
Даний захід відбувався у рамках національно-патріотичного виховання дітей та підростаючої молоді в приміщенні Вищого професійного училища 25 за спільної ініціативи начальника Хмельницького міського департаменту освіти та командування військової частини А4239.
Заняття складалися з двох частин: теоретичної та практичної. В ході проведення занять з вогневої підготовки учні ознайомилися з основними зразками стрілецької зброї, нормативами зі споряджання магазину, неповного розбирання та збирання автомата та практично виконали відповідні вправи. Захід тривав близько 4-х годин і це дало змогу налагодити комфортні умови для відкритого спілкування. Діти були в захваті від побаченого та почутого, тому задавали багато додаткових питань різного спрямування. Загалом до заняття було залучено понад 50 майбутніх випускників ВПУ 25.
Військовослужбовці розповіли юнакам про різні аспекти життєдіяльності військової частини, довели основні вимоги до майбутнього військовослужбовця за контрактом, відповідальний, не легкий та почесний шлях військовослужбовців в забезпеченні миру та стабільності в державі, про умови походження військової служби за контрактом і її переваги, як державної служби особливого характеру.
Діти власними очима змогли побачити, якою зброєю та обладнанням користуються сучасні військовослужбовці. Багато хто вперше потримав у руках справжню зброю, бронежилети, біноклі. Цей чудовий весняний день, мабуть, надовго залишиться в пам'яті юнаків.
На думку організаторів заходу учасники відпрацювали всі заплановані елементи, спробували себе у виконанні відповідних нормативів, що викликало захоплення та велику зацікавленість юнаків.
Метою даного заходу було національно-патріотичне виховання підростаючого покоління, покращення взаємодії в галузі цивільно-військового співробітництва та демонстрація молоді сучасного Українського війська, адже саме від того, як ми виховаємо молоде покоління залежить майбутнє нашої країни.


Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім.
Телефони для довідок: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо