emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Березня 2020 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 2972

Заходи паркового тижня виконано!
У період з 16 по 20 березня 2020 року у військовій частині А4239, що дислокуються у нашому місті, пройшов щоквартальний парковий тиждень озброєння та військової техніки.
Даний захід проводився з метою підтримання автомобільної техніки у стані, який забезпечує постійно високу бойову готовність військової частини, виконання плану основних заходів на 2020 рік і плану обслуговування озброєння та військової техніки та підготовки до переведення військової техніки та озброєння на літній режим експлуатації, що незабаром відбудеться у рамках сезонного технічного огляду.
В Збройних Силах України автомобільна техніка залишається основним засобом, який забезпечує оперативну і тактичну рухомість військ, застосовується у всіх елементах порядків, є базою під монтаж комплексів озброєння і військової техніки та їх складовим елементом і визначає бойову готовність військових частин та зєднань. Військова автомобільна техніка широко застосовується у всіх локальних війнах і збройних конфліктах, миротворчій діяльності військ та при виконанні завдань повсякденної діяльності.
Впродовж одного тижня, протягом якого тривали регламентні роботи, військовослужбовці військових частин А4239, виконали весь перелік необхідних робіт, передбачений відповідними інструкціями та плануючими документами. Відповідні посадові особи перевірили стан автобронетанкової техніки, провели обслуговування машин, привели до статутного порядку територію парку та службові приміщення.
Якісне проведення паркового тижня не тільки забезпечує належне підтримання автобронетехніки у постійній бойовій готовності, а ще й виховує у особового складу зацікавленість та відповідальність по відношенню до техніки та озброєння, - зазначив майор Олександр Мацієвський, начальник автомобільної служби технічної частини.
Варто наголосити, що роботи під час паркового тижня проводились в усіх підрозділах військової частини де є відповідна техніка та озброєння. В
В ході виконання робіт паркового тижня офіцери підрозділів і штабу військової частини уважно спостерігалиь за роботою сержантів та, при потребі, допомогали молодшим командирам. Було створено спеціалізовані пости та налагоджено роботу інформаційно довідкового центру.
Після завершення усіх заходів паркового тижня якість проведених робіт перевірила спеціалізована комісії, що встановила належне виконання поставлених завдань відповідальними посадовими особами та готовність до проходження подальших заходів сезонного технічного обслуговування, що розпочнеться вже з 30 березня.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо