emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Березня 2020 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 2260

Ми готові

У військовій частині А4239 вживаються всі необхідні заходи щодо запобігання занесення і поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
Зокрема, постійно проводиться огляд та інформування всього особового складу, з розміщенням відповідної інформації у кожному підрозділі військової частини, про протидію, превентивні заходи та стан поширення ГРХ COVID-19 в Україні і світі, створено інструкцію стосовно проведення профілактичних заходів, введено у дію обмеження стосовно зборів особового складу і проведення масових заходів, організовано видачу індивідуальних захисних засобів кожному військовослужбовцю, організовано взаємодію з закладами охорони здоровя в системі Міністерства оборони України, а саме військовим шпиталем.
У разі виникнення серед військовослужбовців військової частини А4239 підозри спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19 медичний пункт готовий до прийому хворих, у відповідність до вимог керівних документів.
Спеціалістами медичної служби військової частини, на основі нових керівних документів та рекомендацій ВООЗ, розроблено план протидії поширенню вірусних інфекцій та удосконалено наявну схему взаємодії із закладами охорони здоровя в системі Міністерства оборони України в разі масового надходження військовослужбовців хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19.
З усім особовим складом, що має відношення до збереження життя, здоровя та харчування, проведені практичні заняття щодо особливостей здійснення їх діяльності в умовах карантинного режиму, з недопущення поширення вірусів та у разі виявлення хворого з підозрою на особливо небезпечні інфекційні захворювання, зокрема й гостру респіраторну хворобу COVID-19.
Створено запас медико-санітарного, господарчого майна, дезінфекційних, необхідних лікарських засобів, засобів індивідуального захисту медичного персоналу і особистої гігієни, продуктів харчуванні та необхідного устаткування для забезпечення нормального повноцінного функціонування військової частини навіть у автономному режимі. Також, продовжуються заходи накопичення відповідних запасів.
В військовій частині А4239 цілодобово працює оперативна група, завданням якої є оперативне реагування на всі загрози, повязані з можливим поширенням інфекції. На неї, зокрема, покладено постійний моніторинг епідеміологічної ситуації в регіоні і, насамперед, у місті, контроль за виконанням відповідних алгоритмів на випадок виявлення інфікованих осіб, негайна ізоляція хворих та евакуація їх до лікувальних установ, наголосив начальник медичного пункту військової частини капітан м/с М.Бушинський.
Командуванням військової частини організовано системне виготовлення та забезпечення особового складу засобами індивідуального захисту власного виробництва та налагоджено щоденне дезінфікування усіх приміщень, обєктів та техніки.
Проведенні навчання з переведення медичного пункту військової частини на роботу в умовах суворо-протиепідемічного режиму та здійснюється постійний моніторинг інфекційних захворювань серед особового складу частини.
У жодного військовослужбовця військової частини А4239 не виявлено факту захворювання на новий штам вірусу SARS-CoV-2
- Звертаюсь до всього особового складу військової частини, всіх офіцерів, сержантів, солдатів, працівників, а також членів їхніх сімей віднестись з розумінням до необхідних обмежень та заходів. Всі вони слугують одній меті - зберегти життя та здоровя всіх і кожного. Всі ми мусимо памятати про свою особисту відповідальність у цьому процесі та не виключати можливості того, що ми можемо бути джерелом поширення інфекції, навіть не відчуваючи жодних симптомів, резюмує начальник медичної служби військової частини майор м/с С.Мішуров. Ми обовязково переможемо цю хворобу для цього нам лише потрібно відкинути панічні настрої, згуртуватися та спільно діяти на благо. Міцного Вам здоровя!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо