emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Серпня 2020 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 2292

Додаткові можливості
Вчора, 11 серпня 2020 року, в рамках проведення інформування стосовно можливостей отримання додаткової освіти за програмою співпраці з НАТО до клубу військової частини А4239 було запрошено менеджера з набору і працевлаштування Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців Анатолія Гапєєва.
На зустрічі, згідно із вимог карантинних обмежень, було присутньо обмежене коло осіб, що мали за мету дізнатися вичерпну інформацію про дане навчання та передати її особовому складу військової частини.
Як зазначив Анатолій Іванович: метою даної перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців являється отримання додаткового інструментарію для поліпшення організації роботи, нової професії, підвищення особистих вмінь і навичок та можливість після завершення військової служби піти працювати у цивільний сектор. Адже військовослужбовці при наявності відповідної вислуги мають змогу йти на пенсію у 45 років, а це ще вік високої активності і працездатності.
Цього року Хмельницький центр перепідготовки та соціальної адаптації, Хмельницький національний університет, пропонує курси професійного навчання (перепідготовки, підвищення кваліфікації) військовослужбовців за наступними напрямками (спеціальностями):
- спеціальність 073 Менеджмент, спеціалізація Менеджмент підприємницької діяльності (група Менеджмент підприємницької діяльності);
- спеціальність 071 Облік і аудит(оподаткування), (група Облік і аудит);
Навчання розпочнеться з другої половини вересня і триватиме 2 місяці за 350-годинною програмою.
Цільова група (хто може стати студентом курсу з перепідготовки на безкоштовній основі):
- Професійні військовослужбовці, заплановані до звільнення з лав Збройних Сил/відомств з військовими формуваннями протягом року від дати початку курсу;
- Професійні військовослужбовці, що звільнились з лав Збройних Сил/відомств з військовими формуваннями протягом останніх трьох років від дати початку курсу;
- Професійні військовослужбовці, що звільнились з лав Збройних Сил/відомств з військовими формуваннями протягом останніх 10 років від дати початку курсу, були учасниками АТО, та на момент початку курсу заплановані до звільнення протягом року від дати початку курсу або вже звільнені з лав збройних Сил України/відомств з військовими формуваннями.
Заняття будуть відбуватися у режимі 5 днів на тиждень, по 6 годин на день та здійснюватимуться за допомогою додатку ZOOM, що відкидає необхідність фізичної присутності на навчанні і відповідає умовам сьогодення із забезпеченням максимального обмеження контактів. На завершенні навчання відповідно до навчального плану буде проведено відповідні іспити та заліки. Після їх успішної здачі всі хто впорався з навчальною програмою отримають свідоцтво державного зразка та міжнародний сертифікат відповідно до стандартів країн НАТО.
Контактна інформація:
Гапєєв Анатолій Іванович, служ. тел.:0673817242;0936946545;
Електронна адреса: [email protected]

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо