emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Серпня 2020 Прес офіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 2217

У військовій частині А4239, що у місті Хмельницькому, щорічно проводяться збори резервістів оперативного резерву першої черги, різного роду навчання і тренування, постійно ведеться відповідна робота з підтримання та підвищення бойової готовності підрозділів військової частини та щомісячно проводяться заходи мобілізаційного тижня.
Збори та навчання проводяться, як на базі військової частини, так і на військовому полігоні, що дає змогу військовим-резервістам удосконалити свої військові вміння, отримати нову спеціальність, посаду, чергове військове звання, отримати навички володіння сучасним озброєнням та військовою технікою.
Резервісти проходять ряд теоретичних і практичних занять, виконують вправи стрільби зі стрілецької зброї та підвищують свій професійний рівень за новітніми стандартами.
На час проведення зборів резервістів забезпечують усім необхідним, за ними зберігається цивільне місця роботи та нараховують фінансове забезпечення. В залежності від звaння тa посaди кожен відповідне матеріальне забезпечення як військовослужбовець контрактник.
На завершальній стадії зборів відбуваються тактичні навчання, під час яких проводиться оцінка ступеню підготовленості як індивідуально кожного, так і ступінь злагодженості дій підрозділів в цілому. В ході проведення зборів ряд резервістів виявляє бажання проходити військову службу за контрактом у нашій військовій частині.
Під час проведення заходів мобілізаційного тижня щомісячно відбувається вивчення мобілізаційних ресурсів з відповідною роботою у комплектуючих військових комісаріатах та організовується зв'язок із резервістами, що уклали контракт на службу у оперативного резерві першої черги із військовою частино А4239.
Варто зазначити, що здебільшого до складу резерву першої черги входять військовослужбовці, які вже відслужили термін по мобілізації, мають досвід ведення бойових дій в районі проведення ООС (АТО), та продовжують нарощувати набуті навички за своїми спеціальностями під час проведення подібних навчать та зборів.
Ці, та ряд інших заходів, які проводяться із резервістами засвідчують, що мобілізаційний резерв у нас в наявності, підготовлений, проведені заходи оповіщення, з кожним налагоджено зв'язок та вибудовано структуру комунікацій, резервісти сприймають позитивно співпрацю і з високою ініціативністю долучаються до відповідних заходів.
У військовій частині А4239 постійно проводить необхідні заходи мобілізаційної роботи, частина забезпечена мобілізаційним резервом, має високий потенціал мобілізаційного резерву, створено пункт прийому особового складу і позаштатну групу прийому особового складу мобілізаційного резерву, проводяться відповідні навчання, підтримується зв'язок з особовим складом, що уклав контракт на службу у резерві із військовою частиною.
Наша військова частина, як складова Сухопутних військ Збройних Сил України, готова дати відсіч збройній агресії будь-якого противника і кожен військовослужбовець нашої військової частини А4239 з гордістю виконає свій конституційний обовязок.
Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо