emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Вересня 2020 Прес офіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 2429

Курсанти підготовлені

Майже місяць, впродовж серпня місяця, на базі військової частини А4239 проходили підготовку курсанти Львівської Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Загалом до військового стажування було залучено 16 курсантів 5 курсу та 11 курсантів 4 курсу факультету ракетних військ і артилерії, яке проходило на справжньому, дієвому обладнанні за своєю основною військово обліковою спеціальністю. Основною метою даного етапу навчання було опанування обовязків начальника обслуги та всю їхню діяльність, саме на прикладі діючої військової частини. Також додатковою ціллю стажування було удосконалення набутих знань і вмінь, набуття курсантами практичних навичок під керівництвом досвідчених фахівців та формування командирських якостей. При чому, курсанти 4 курсу проходять навчальну практику на сержантських посадах, це дає їм унікальну можливість, до того як стати офіцером відчути себе у якості тих, ким їм доведеться керувати, тобто пройти всі щаблі військової служби.
Майбутні офіцери познайомились з особовим складом, з історією військової частини, особливостями несення служби, технічно-матеріальною базою тощо.
Курсанти з великим задоволенням та захопленням виконували службові завдання та відточували свої навички, оскільки робили це під керівництвом досвідчених офіцерів, що боронили нашу державу на Сході. Практичні заняття проходили на посадах, згідно спеціальності, яку вони обрали під час вступу до Академії.
Військове стажування дає змогу закріпити набуті знання, вдосконалити навички та виявити і в подальшому усунути прогалини в отриманих знаннях. Практичні заняття є невідємним елементом підготовки військових фахівців для сучасних потреб Збройних Сил України, зазначив викладач кафедри ракетних військ і артилерії Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного майор Станіслав Стецьків Кожен курсант за визначений період має змогу відчути себе в ролі командира та побачити справжній побут і службу у військовій частині, додав він.
Варто зазначити, що оцінювання проходить комплексно як під час проведення лекційних, теоретичних і групових занять, так і в ході практичних занять, тренувань, заліків та польових виходів. Спільно з курсантами проходили навчальну підготовку новоприбулі контрактники, що дало можливість майбутнім офіцерам спробувати себе в якості інструкторів для новоприбулого поповнення.
Протягом всього часу перебування у частині, курсанти під наглядом досвідчених керівників за напрямками, виконували обовязки офіцерів та мали змогу в повному обсязі показати свої професійні навички та підкреслити для себе щось нове. Для багатьох курсантів місця проведення стажування прийшлися до вподоби та у майбутньому багато хто має бажання служити українському народові вже у якості офіцера військової частини А4239.
Цього року, з курсантами Львівської Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, ще заплановано проведення польового виходу з виконанням усіх обовязкових навчальних елементів.
Командування частини вдячне особовому складу Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за високий рівень військової дисципліни, ініціативнісь, старанність та професіоналізм.
Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо