emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Вересня 2020 Мельницький Вячеслав 2507

Чи готовий Хмельницький до короно-вірусу?

Місто має 4 поліклініки. В кожній в них є по одному апарату для флюорографії, який відіграє не малу роль у діагностуванні запалення легень. Я вже кілька місяців намагався зробити флюлографію за місцем прописки у Поліклініці 4 (по вул. Молодіжній). Але в мене не виходило постійно, коли я туди приходив, там говорили що апарат не працює. В останній раз я прийшов і сказали, що апарат не працює і не відомо коли відремонтують, але не працює вже давно. Ще й сказали що потрібно направлення, або платити гроші?! (Ніби мені вдома немає що робити, ось і думаю, а не зробити мені флюрографію!!!!) Щоб узяти направлення потрібно йти до свого терапевта, який і казав робити флюрографію кілька місяців тому: записатись, піти в амбулаторію, відстояти чергу і отримати направлення. З ним безкоштовно можна зроби флюлографію в будь-якій з 4-х лікарень. (ну в 3-х, так як в 4-й не працює.) Їду в першу на подільській там дуже багато людей, сьогодні зробити не можна, тільки по запису і записатись теж не можна, записатись можливо тільки через 3-4 дні на через тиждень, чи через два. Розуміючи, що тут зробити не варіант, вирішую зробити в одній з інших 2-х лікарень! В район Раково їхати далеко тому телефоную, чи там все працює і можна зробити сьогодні. І тут те ж саме, кажуть, що апарат не працює. (2 з 4-х апаратів не працює у місті підчас пандемії, що роблять наші чиновники??? Куди вони дивляться? - Піють каву без масок!) В 2-й по проспекту трубку ніхто не взяв, тому поїхав туди це останнє місце де можливо зробити флюрографію! Приїжджаю туди, там черга на весь поверх, більше 20 людей, і надпис працює с 8-11:30. Я сумніваючись дивлюсь, ніби маю встигнути. Чекаю у масці, намагаючись тримати 2м від інших, хто їх знає чи вони теж просто роблять, чи не просто, а їм дійсно потрібно. Деякі маски зняли, чи зняли з носа, сидять/стоять один біля одного. Якщо там хтось був заражений, то він точно передав як мінімум 10-м. Після того як зробив, потрібно знов туди йти, так як результати нікуди не передають! (Привіт Медікс). (Направлення в мене було цифрове, а до цифрових результатів ще не до жили. Мабуть, це зроблено для того, якщо був хворий, то він мав змогу заразити наступних у черзі на флюлографію, поки чекав результати. Або заразився, якщо здоровий.) Результат: 2 з 4 апаратів працює, але реально зробити лише в одному. Лише один апарат на ціле місто!!!! І якщо ти здоровий і тобі не потрібен результат терміново, то краще туди не йти, а йти до чиновників і питати в них, коли будуть працювати 4 з 4-х? Коли хтось з цих же чиновників захворіє?

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо