emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
29 Жовтня 2020 Симулик Сергій ,Цисар Юлія 2126

Секс без презервативу - крок до венеричних хвороб. Незахищені статеві стосунки з випадковими партнерами - основні причини венеричних захворювань. На даний час, венеричні захворювання є дуже поширені в суспільстві. Люди тривалий час можуть навіть не знати про те, що вони є носіями інфекції. Ризик захворіти на венеричні хвороби досить високий, оскільки відомо, що у 29 відсотків підлітків, які ведуть сексуально-активний спосіб життя, виявляють ознаки захворювань, що передаються статевим шляхом.В загальному на даний час існує багато збудників -інфекцій які передаються статевим шляхом а саме серед них: ВІЛ/СНІД, сифіліс, трихомоніаз, гонорея, хламідіоз, герпевірусні інфекції, венеричні кондиломи (бородавки), мікоплазмоз урогенітальний та інші.На даний момент всі венеричні хвороби виліковуються окрім, ВІЛ/СНІДу.
Шляхи передачі:
- основний незахищений статевий акт, при чому ризик зараження існує не тільки при вагінальному й анальному, а й при оральному сексі;
- вроджений - коли дитина інфікувалася при народженні від своєї мами;
- інєкційний при вживанні інєкційних наркотиків;
- побутовий - при недотриманні особистої гігієни.

Запамятайте ! ви можете захворіти хворобами у будь-якому віці і навіть повторно безліч разів.
Дуже важливо виявити захворювання на ранній стадії. Дані інфекції можуть спричинити запальні процеси матки та придатків, рак шийки матки у жінок, простатит, недуги сечостатевої системи у чоловіків тощо. Венеричні захворювання можуть загрожувати безпліддю. Перед тим , як планувати вагітність, потрібно обовязково пройти консультацію у лікаря акушер-гінеколога, уролога та дерматовенеролога. Оскільки венеричні захворювання дуже небезпечні для плоду, вони викликають вади розвитку та навіть можуть спровокувати його невиношування. Існує лише один спосіб дізнатися, чи не є у Вас вищезазначених хвороб необхідно подолати соромязливість і звернутися до лікаря (це можуть бути сімейний лікар акушер-гінеколог, дермато-венеролог, уролог). Обстеження проводиться анонімно.
Студент : Симулик Сергій Васильович.
Викладач: Цисар Юлія Василівна.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо