emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Листопада 2020 Людмила 947

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

27 листопада 2020 р. з 12-00 до 17-00 громадяни України проведуть у м. Хмельницький (центр міста перетин вул. Проскурівська і Проскурівського Підпілля біля торгового центру "Променад") захід з безкоштовним розповсюдженням газети Фалунь Дафа у світі, листівок та ознайомлення з вправами цігун, які мають оздоровчий ефект.
У ситуації, що склалася через пандемію коронавірусу в усьому світі, експерти ВООЗ для підтримання імунітету радять займатися фізичними вправами та медитацією. Медитація універсальний спосіб для очищення свідомості від негативних думок та налаштування на позитивний лад. За допомогою медитації можна посилити здатність до концентрації уваги, зняти напругу й полегшити перебіг хронічних захворювань, що підтверджено багатьма медичними дослідженнями.
Хочемо ознайомити жителів та гостей міста з однією з найпоширеніших у світі оздоровчих систем практикою Фалуньгун (Фалунь Дафа) яка містить п'ять комплексів плавних медитативних вправ сприяє підвищенню духовності та оздоровленню організму; також сказати про те, що компартія Китаю зараз жорстоко незаконно переслідує прибічників самовдосконалення по Фалунь Дафа й тих, хто намагається донести правду про Фалунь Дафа в Китаї.
Оздоровча практика Фалуньгун і її засновник, Майстер Лі Хунчжи, дістали широку підтримку від урядів та організацій різних країн. Про це свідчать близько 4000 нагород за особливий внесок у покращення фізичного та морального стану суспільства. Нині практикою Фалуньгун займаються люди різного віку, соціального статусу й віросповідання у понад 100 країнах світу, зокрема й в Україні.
Переслідування в КНР
Практика фізичного й духовного самовдосконалення Фалуньгун почала поширюватися в Китаї в 1992 році. Її засновник, Майстер Лі Хунчжи, адаптував давні методи вдосконалення, які тисячоліттями таємно передавалися від учителя до учня, і зробив їх доступними для всіх людей.
У 1999 році Фалуньгун у Китаї займалося приблизно 100 млн осіб, що перевищило кількість членів комуністичної партії на той час. Ідеї Фалунь Дафа, що ґрунтуються на прагненні до духовного зростання протилежні матеріалістичній та атеїстичній ідеології комунізму. Через це тодішній голова керівної комуністичної партії Цзян Цземінь порахував це як загрозу для свого авторитарного правління й розпочав масові репресії.
Факти репресій компартія Китаю ретельно приховує. Вона використовує економічні й політичні важелі впливу на інші країни, щоби не допустити розповсюдження інформації про масштаби репресій, щоби виправдати переслідування і зганьбити Фалуньгун. У 2006 році міжнародні правозахисники оприлюднили відомості про масове насильницьке видаляння органів у в'язнів совісті послідовників Фалунь Дафа. Ці злочини також засудив Європарламент і Конгрес США у своїх резолюціях. Нещодавно репресії у КНР засудив і Міжнародний трибунал у Лондоні.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо