emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Грудня 2020 Прес офіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 1884

Урок мужності

У пятницю (04.12.2020) та понеділок (07.12.2020), військовослужбовці 19 ракетної бригади Свята Варвара в рамках національно-патріотичного виховання зростаючої молоді провели уроки мужності з учнями Навчально-виховного комплексу 9 та Гімназії 2 міста Хмельницького.
Дані заходи відбулися з метою належної організації та проведення заходів військово-патріотичного виховання серед дітей та молоді, покращення взаємодії в галузі цивільно-військового співробітництва та демонстрація молоді сучасного Українського війська, адже саме від того, як ми виховаємо молоде покоління залежить майбутнє нашої країни.
Заняття складалися з двох частин: теоретичної та практичної. В ході проведення занять з учнями 2-А класу їм продемонстрували сучасні засоби звязку та познайомили з умовами несення військової служби. Дітям було надзвичайно цікаво спробувати поспілкуватися за допомогою радіозвязку і дізнатися багато цікавої інформації про професію військового. Із учнями 11-Б класу захід тривав лише один урок, але був дуже насиченим на інформацію, враження і це дало змогу налагодити комфортні умови для відкритого спілкування. Для майбутніх випускників, у звязку з обмеженням у часі, було продемонстровано короткий відеоролик про ракетну бригаду, проведено частину заняття з надання першої невідкладної медичної допомоги при масивній кровотечі та перекритті дихальних шляхів, а також фрагмент заняття з військової топографії.
Військовослужбовці розповіли юнакам про різні аспекти життєдіяльності військової частини, довели основні вимоги до майбутнього військовослужбовця за контрактом, відповідальний, не легкий та почесний шлях військовослужбовців в забезпеченні миру та стабільності в державі, про умови походження військової служби за контрактом і її переваги, як державної служби особливого характеру.
Діти власними очима змогли побачити, якою зброєю та обладнанням користуються сучасні військовослужбовці. Багато хто вперше познайомився з професією військового і зрозумів, що це дещо більше ніж робота це відповідальне покликання. Цей чудовий зимовий час надовго залишиться в пам'яті юнаків та дівчат.
Діти були в захваті від побаченого та почутого, тому задавали багато додаткових питань різного спрямування і виявили бажання продовжити спілкування та у майбутньому завітати до 19 ракетної бригади Свята Варвара.
Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім.
Телефони для довідок: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо