emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Березня 2021 Олег 1875

Кількість смертей, стресів, перевтоми, загострення хвороб ... на жаль зараз збільшиться. І це в першу чергу із-за Хмельниччини. Вірніше народних(?) депутатів-хмельничан - Лабазюка, Гереги, Бондаря. Які не проголосували за скасування переходу на літній час. На який потрібно буде перейти з 27 на 28 березня. 14 голосів не вистачило за це рішення, і 3-є (!) народних-трутня, наші, хмельницькі. Тому якщо у когось з подолян, буде більшати зараз та восени (коли знову через кремлівських та інших агентів, прийдеться ще раз переводити годинники назад) трагічних випадків та хвороб, знайте в цьому є і вина наших не народних, а "злодійський" чи запроданських депутатів - Лабазюка, Гереги, Бондаря.
Не уже їм не шкода своєї рідні? Бумеранг же повертається, та ще з іншою силою, якщо не до них самих, то до їх оточення? Чи вони такі твердолобі, що надіються, що за їхні свідомі чи не свідомі помилки та гріхи будуть розраховуватися їхні нащадки?!!
Прикро, що вони зачасто самі не розуміють: - ну і що, що ми не голосували? Ми часто нейтральні, дуже частенько не голосуємо, щоб нікого не підставити, нікого не образити, нікому не наступити, бо ми таку дурні, перепрошую, вірніше не мудрі ... Один яскравий приклад: - Донецьк, Луганськ... там свого часу теж було багато нейтральних, не голосувавших, не визначивших ... в т ч щоб нікого не образити. А те, що зараз загинуло на із-за подій на сході 15 тис людей!!! Який відсоток вини в цих понад десятка тисяч смертях тих "нейтральних..."? Якщо Лабазюку, Герегі, Бондарю пофіг, бо партійні справи, чи щось інше падлюче вимагало не голосувати, щоб провалити...То можливо хоч їх рідні, батьки, дідусі та бабці, дружини (хоч теж полізли в політику), тоді дяді та тьоті... допоможіть поставити їх (анти народних депутатів) на місце з їх хронічним "не голосували". Та допоможіть цим здорованям визначитись у багатьох питаннях!!!!

PS . фото Жмеренецького тут зайве, він головував "За" відміну літнього часу. Але хай знає))) - що він теж міг би докласти зусиль щоб Лабазюк, Герега, Бондарь не були такими заклятими, нейтральними.., тобто запроданцями!
Іншого фото просто не було, цієї хронічно грішної трійці, тому Олексій вибачай!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо