emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
29 Березня 2021 Кардіолог Хмельницький 1173

У КНП "ХОССЦ" відбувся тренінг стосовно роботи медичних інформаційних систем.

На заході були присутні заступники директора Хмельницького обласного серцево-судинного центру з медичної частини Тетяна ПОЛОНЧУК, з амбулаторно-поліклінічної роботи Наталія ЩЕПІНА, з економічних питань Сергій БОМОК, завідувачі стаціонарних відділень Валерій СУХАРЄВ та Петро ПЕРЕБЕЙНОС, відділення ультразвукової діагностики Оксана ЯЦИНА, лікарі та медичний персонал, які безпосередньо працюють з медичною інформаційною системою.

Як ви знаєте, в рамках медичної реформи в Україні впроваджена електронна система охорони здоров'я eHealth, що забезпечує автоматизацію ведення обліку медичних послуг та управління медичною інформацією в електронному вигляді. Функціонування системи забезпечується Національною службою здоровя України.

Електронна система охорони здоров'я eHealth це система, яка допомагає пацієнтам отримувати, а лікарям надавати якісні медичні послуги. Крім того, вона дозволяє контролювати, наскільки ефективно витрачаються виділені на охорону здоров'я державні кошти і запобігати зловживанням. Така система відкриває можливість для створення єдиного медичного простору координації та інтеграції між рівнями медичної допомоги, а також для запровадження нової системи управління якістю послуг.

Хмельницький обласний серцево-судинний центр забезпечує надання високоспеціалізованої кардіологічної та кардіохірургічної допомоги пацієнтам із серцево-судинною патологією. Тут надається повний спектр послуг: амбулаторний прийом, обстеження, діагностика, стаціонарне лікування, оперативні втручання. Фахівці Центру прагнуть надавати послуги європейського рівня, тому оперативне внесення даних досліджень та проведених маніпуляцій, безперебійний доступ до єдиної карти пацієнта формує цілісну картину здоров'я, дозволяє миттєво реагувати на будь-які зміни стану.

Львівські розробники презентували медичну систему на основі міжнародних хмарних рішень для автоматизації робочих процесів медичних закладів з імплементацією технології блокчейну, що унеможливлює підробку або видалення даних. Після презентації відбувся конструктивний діалог, з якого і розробники і лікарі зробили чимало корисних висновків, що тільки покращить якість надання медичних послуг.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо