ye-logo.v1.2

Хмельничани виступили на Кубку європейських націй

Спорт 1898
Фото: sports.km.ua

Жіноча збірна України завоювала Кубок європейських націй, а чоловіча - бронзу.

Команди шести найсильніших європейських країн зібралися в ці вихідні в Москві, щоб розіграти Кубок європейських націй. Схема проведення турніру проста: шість команд розділені на дві групи, в кожній з яких збірні зустрічаються один з одним по одному разу. Перемога зараховується тій команді, представницям якої вдасться виграти як мінімум чотири сутички з семи. Далі, коли всі команди провели по два поєдинки, найгірша збірна першої групи зустрічається з гіршого збірної другий у боротьбі за п'яте місце. Відповідно, другі збірні розіграють між собою бронзові медалі, а кращі боряться за золото.

У цьому році в програму турніру «Московські зірки» була включена жіноча боротьба.

Жіноча збірна України в черговий раз підтвердила свій високий клас, здобувши перемогу над збірними Румунії, Польщі та Азербайджану. Причому українські борчині не просто вигравали кожен круг з явною перевагою, але і показали яскраву видовищну боротьбу. Так, наприклад Аліна Стадник, яка представляє Хмельницьку і Донецьку Область, та Катерина Бурмістрова двічі здобували перемогу на туше.

Чоловіки підтримали почин жіночої збірної і також потрапили до трійки лідерів. Пройшовши досить сильні команди Болгарії та Грузії.

Чоловіча збірна зустрілася в першому колі зі командою господарів. Здобути перемогу змогли тільки хмельничани Андрій Стадник, який зустрічався з Сосланом Рамоновим, і Павло Олійник, чиїм суперником був переможець Кубка Кадирова Шаміль Ахмедов.
У болгарських спортсменів українці виграли з явною перевагою, 6:1.

У бронзовому фіналі, де наших спортсменів чекали борці з Грузії, українці здобули впевнену перемогу. Рахунок 5:2, міг виглядати і по-іншому, але через травми зі змагань знялися Андрій Стадник та Павло Олійник.

Попереду у наших вільників ще один Кубок. Кубок України стартує вже наступного тижня в Броварах.

Інформує  sports.km.ua

Коментарі:

Serhio 13.11.2012 13:25

Жалко, что подоляне не выступали. Ребята бы точно медали взяли!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую