ye-logo.v1.2

Кам'янець-Подільські футзалісти стали чемпіонами України

Спорт 2579
Фото: sports.km.ua

В Іллічівську завершився розіграш відкритого Кубка України з футзалу серед дітей 2002 року народження.

Статус відкритого змаганням додала участь провідного казахського клубу «Кайрата» Алмати, головна команда якого є учасником європейського «Фіналу чотирьох». Про це повідомляє sports.km.ua.

10 колективів були розбиті на дві групи. У групі «А» на першій позиції з 10 очками розташувалися господарі майданчика - футболісти «Іллічівця», які лише з Дніпропетровськом зіграли внічию. Гості з Казахстану відстали на 1 очко і стали другими.

У групі «Б» ситуація виявилася більш заплутаною. У розподілі двох путівок до півфіналу брали участь чотири команди з п'яти. Найкращою виявилася «Фортеця» з Кам'янця-Подільського (базовий клуб дитячої збірної команди України цієї вікової категорії) і місцевий «Бастіон». Амвросіївської «Мрії» та Іллічівському «Олімпіку» для виходу в півфінал не вистачило всього лише однієї перемоги.

Півфінали пройшли в дуже впертій боротьбі. «Кайрат» лише у серії післяматчевих штрафних ударів зміг здолати «Бастіон» 1:1 (4:3). При цьому іллічівці змогли відігратися на останній хвилині. В іншому півфіналі «Фортеця» виявилася сильнішою «Іллічівця» всього на один забитий м'яч 3:2.


У фінальному матчі більш досвідчені футболісти з Кам'янця-Подільського вміло застосовували пресинг, який допоміг їм перемогти казахських однолітків з рахунком 7:3.

Найкращими гравцями відкритого Кубка України серед п'ятьох стали двоє хмельничан, завоювавши звання найкращих на трьох позиціях:

Найкращий нападаючий - Іван Бендера («Фортеця»);

Найкращий бомбардир - Максим Брагар («Фортеця») - 33 голи;

Найкращий гравець - Максим Брагар («Фортеця»).

Склад команди переможців: Ілля Яковенко, Максим Лямін, Ігор Кисилюк, Дмитро Ясінський, Антон Маковецький, Ілля Моїсеєв, Іван Бендера, Максим Брагар. Тренер - Ярослав Федоренко. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую