ye-logo.v1.2

У Хмельницькомупровели змагання із фехтування

Спорт 2431
У змаганні з фехтування перше командне місце посіла  ДЮСШ «Динамо».
У змаганні з фехтування перше командне місце посіла ДЮСШ «Динамо».. Фото: sports.km.ua

Обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» продовжують комплексні змагання з різних видів спорту, присвячені 88-й річниці цієї спілки.

Як повідомляє "Поділля-центр", фехтувальники товариства на першість дитячо-юнацької школи запросили спортсменів Хмельницької ДЮСШ-2 та друзів із Тернополя. Фінальний поєдинок за 1 місце двох подруг - Віти Валігури та Віолети Кудрявцевої відбувся з рахунком 15:10 на користь Віолети, вихованки хмельницької ДЮСШ-2. Третю сходинку у цій віковій групі поділили динамівки Юлія Гребеннікова та Олена Грабчук. 

Серед дещо молодших шпажисток призові місця дісталися фехтувальницям другої школи. Медаль за перше місце отримала Ірина Григорчук, яка в боротьбі за золото здолала ХристинуГорун. Третіми стали Катерина Андрухова й Анна Андрійчук. У змаганні молодших юнаків (98-го року та молодших) перемогу святкував Тарас Левчик, срібним призером став Ярослав Войтюк, володарями бронзи виявилися Віктор Решетнік та Василь Бойчевський.

Серед найстарших шпажистів переміг майстер спорту Андрій Міхалець, якому поступився в останній сутичці кандидат в майстри спорту Вадим Крамар. Бронзу отримав тернопільський фехтувальник. 

Відтак, команді місця серед трьох команд розподілилися: на першому місці господарі - ДЮСШ «Динамо», на другому Тернопільська спортивна школа, на третьому - хмельницька ДЮСШ-2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую