ye-logo.v1.2

Хмельничанин став чемпіоном світу з рукопашного бою

Спорт 3374
Сергій Стахів із медалями.
Сергій Стахів із медалями.. Фото: proskuriv.info

Нещодавно у Польщі завершився чемпіонат світу з бойових мистецтв, з якого українська команда повернулася з кубком та золотими медалями. золотими медалями чемпіонату.

Одному з учасників змагань від України хмельничанину Сергієві Стахіву, команда завдячує першим командним місцем. Адже подільський спортсмен став золотим і бронзовим призером змагань у такому виді бойових мистецтв, як рукопашний бій (конг сао). Про це повідомляє Проскурів.

Команда України складалася з 28 осіб, що змагалися у різних видах рукопашного бою, кожен виступав у своїй категорії, а потім командою. Попри те, що Сергій за тиждень до змагань травмував ногу, від поїздки не відмовився, бо дуже багато і наполегливо тренувався.

Біографічна довідка:
Народився і виріс Сергій Стахів у Хмельницькому. Спортом почав займатися з чотирьох років, коли мама віддала його в секцію спортивної гімнастики, де тренувався до 13 років, а потім перейшов у легку атлетику. Попри високі досягнення у цьому виді спорту, із сьомого класу хлопець захоплюється бойовими видами мистецтв.А вплинула на таке рішення одна ситуація.

Ще коли він був семикласником, якось до нього підійшло двоє старших хлопців і почали вимагати гроші. Сергій не розгубився, вчинив опір, бо був спортсменом із досвідом, і таки справився з ними. Але через день ці ж хлопці перестріли його, взявши з собою солідне підкріплення: їх уже було сім чи вісім, і побили Сергія. Оце і змінило його подальші плани в спортивному житті. Після цього Сергій почав займатися бойовими мистецтвами.

У 2008-му виступає на чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства у Харкові і займає третє місце. Тренується в міліцейському спортклубі, що на вул. Пушкіна, 15, тренер Гарій Осєдлевич.

Нині спортсмен працює в ПАТ “Хмельницькобленерго” інженером з програмного забезпечення відділу інформаційних технологій.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую