ye-logo.v1.2

Борг хмельницького "Динамо" становить 77 тисяч гривень

Спорт 2026
Фото: uk.wikipedia.org

Чи житиме команда - буде ясно після Нового року.

Нині хмельницьке "Динамо" переживає не найкращі часи. Ідеться про те, чи чи з’явиться навесні хмельницька команда взагалі. Фінансові проблеми «динамівців» вже не першу зиму загрожують команді штрафними санкціями. На засіданні Центральної ради Професійної футбольної ліги України «Динамо» отримало попередження - клуб повинен погасити заборгованість перед ПФЛ по річних та інших обов’язкових грошових внесках до 20 грудня поточного року. 

Як розповів "Проскурову" директор хмельницької команди Валерій Крохан, борги - це внески за участь у цьогорічних змаганнях.

"Ми сплатили 94 тисячі гривень, але цього замало. Винні 14 тисяч гривень за участь у Кубку України та 63 тисячі гривень за змагання в другій лізі", - пояснює він.
Нині клуб не має таких грошей.

Якщо до 20 грудня борг не сплатять, то з команди можуть зняти очки. "Але, сподіваюся, що до цього не дійде. Вірю, що ПФЛ піде нам на поступки та відтермінує сплату боргу", - надієтья Крохан.

Він сподівається, що гроші знайдуться : "Шукаємо різні варіанти, щоб було фінансування. Коли знайдемо, або, навпаки, зрозуміємо, що грошей в «Динамо» не буде, тоді можна буде конкретніше говорити. Поки що ми в стадії пошуку".

Валерій Крохан переконаний, що вже після Нового року все стане зрозуміло.

Нагажаємо, що  не так давно повідомлялося, що президент ПАТ «Оболонь» Олександр Слободян задумується над тим, аби взяти ФК Динамо на повне утримання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую