ye-logo.v1.2

Результати другого дня змагань кубку України з лижних гонок у Тисовці

Спорт 2743
Фото: sport-co.com.ua

Хмельничани відзначилися, проте не призовими місцями.

У чоловічій естафеті двоє хмельничан - Дмитро Козачок та Андрій Петрук - посіли 6 місце. У гонці вільним стилем на 10 кілометрів Козачок фінішував другим, Петрук-четвертим. Катерина Григоренко забіг на 5 кілометрів завершила 6-ю. Про це повідомляє Поділля-центр.

Таку ж дистанцію долали й юнаки. Михайло Мельничук зі Старої Синяви прибіг до фінішу 4-м, його сестра Богдана посіла 10 місце. Віталій Штунь, який є кандидатом на участь у найближчих зимових олімпійських іграх, останній день кубку України пропустив - він уже готувався до стартів 10-денного турніру «тур-де-скІ».

Лижники загалом пробігли 90 кілометрів - це і спринт, і перегони різної протяжності, які відбувалися на території трьох держав - Швейцарії, Німеччини та Італії. У хмельничанина – найкращі результати з усіх українських спортсменів, а загалом зі ста учасників хмельничанин був 53-тім.

16-го січня в Харкові стартує кубок Європи з лижних гонок. Туди планують вирушити четверо наших представників - Штунь, Григоренко, Козачок та Петрук.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую