ye-logo.v1.2

Чи зможуть хмельничани зупинити «телефоністів»?

Спорт 2267
"Спортлідер+" чекає на суперника
"Спортлідер+" чекає на суперника. Фото: sportlider.km.ua

8-ого лютого флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок у розіграші Екстра-ліги.

Підопічні Івана Стасюка в рідних стінах приймуть «грозу авторитетів» цього сезону – луганський «ЛТК». До гри команди підходять у діаметрально протилежних психологічних кондиціях. ФК «Спортлідер+» попередній матч проводив у Рівному. До останньої десятихвилинки підопічні Івана Стасюка грали з «Кардиналом-Рівне» на рівних, однак провалили заключний відрізок гри, і заслужено поступилися з рахунком 3:8. Луганчани ж в минулому турі створили міні-сенсацію, перегравши, в домашніх стінах, чинного чемпіона, львівську «Енергію» - 5:2, і цим самим довели, що вони справедливо займають місце в першій четвірці.
Взагалі ж, «ЛТК» є однією з найвидовищніших команд у Екстра-лізі. Молода команда під орудою Романа Ковальчика невпинно прогресує, і недарма, що кістяк молодіжної збірної України складають саме гравці «ЛТК». «Телефоністи» демонструють яскравий та результативний футзал («ЛТК» є лідером Екстра-ліги по кількості забитих м’ячів – прим. автора), а Богдан Свиридов та Артем Рось є загрозою для кожного захисника. Цей тандем гравців луганської команди на двох забив в цьому чемпіонаті вже 23 (!) голи.
Хоч і «ЛТК» виглядає в цій грі фаворитом, однак матч у Хмельницькому не обіцяє бути легким. Підопічні Івана Стасюка суттєво додали в останніх зустрічах, і прогресують з кожною грою. Тим паче, ФК «Спортлідер+» прагне реваншуватися за приниження у виїзній грі (0:8 – прим. автора), і перед рідними трибунами зробить усе, аби досягнути позитивного результату. Перші очки нашої команди вже в минулому, на черзі – перша перемога. І тріумф в грі проти такого принципового та сильного опонента, як «ЛТК», буде в рази приємнішим.
Початок гри – о 18:00. Просимо прийти і підтримати улюблену команду!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую