ye-logo.v1.2

“Спортлідер+” проти “Енергії”

Спорт 2055
Фото: sportlider.km.ua

Хмельничани поступилися у місті Лева діючому чемпіону Екстра-ліги.

Нещодавно, хмельницький ФК «Спортлідер+», провів свій черговий матч в рамках Екстра-ліги. У 20-ому турі на підопічних Івана Стасюка очікував виїзний матч проти діючого чемпіона турніру – львівської «Енергії». «Енергія» відразу заволоділа ініціативою. Небезпечно з гострого кута пробивав Макаєв, але впевнено у рамці воріт зіграв Кіндяков. Розкішну передачу Бондаря красивим ударом вдотик у нижній кут замикав Сергій Чепорнюк, проте голкіпер хмельничан в ефектному стрибку врятував команду від неприємностей. «Лідери» достойно утримували стартовий натиск «Енергії», і самі вже почали створювати моменти біля воріт Лисенка. На 5-ій хвилині хмельничанам вдалося відкрити рахунок у матчі. Лисенко в неймовірному стрибку парирував з нижнього кута м’яч після удару Михайленка, але страж воріт львів’ян був безсилий, коли Максим Івонко красивим ударом в падінні добив сферу у праву «шістку» воріт – 1:0. «Лідери» спіймали кураж, і відразу організували друге взяття воріт суперника. Віктор Цой неймовірно пробив з розвороту у праву нижній кут без шансів для Лисенка – 2:0. «Енергетиків» такий хід подій на майданчику явно не влаштовував, і вони кинулись відіграватись. А на 16-ій хвилині хмельничани взагалі усе поставили з ніг на голову у цій зустрічі, забивши третій гол. Сондак відпасував на дальню стійку, де Вадим Іванов зльоту невідпорно пробив у лівий верхній кут воріт «Енергії» - 3:0.
Другий тайм видався ще більш цікавим та напруженbшим. «Енергетики» з перших секунд другої половини вмикнули неймовірні швидкості, і стало зрозуміло, що уникнути неприємностей підопічним Івана Стасюка не вдасться. Львів’яни пішли на великий ризик, випустивши в дебюті другої половини п’ятого польового гравця, і це відразу дало свої плоди. Макаєв відпасував на дальню стійку, де Максим Павленко майже з нульового кута невідпорно пробив по воротах Кіндякова, поціливши у праву «дев’ятку» воріт – 3:1. Вже через три хвилини рахунок в грі став нічийним. Спочатку чудовою передачею врозріз Макаєв знайшов на дальній стійці Павленка, і Максим вдотик переправив сферу у дальній кут – 3:2. Потім нестримний Ільдар віддав чудову передачу на Овсяннікова. Денис пробив шедеврально: м’яч після його удару рикошетом від хрестовини залетів точнісінько у праву «дев’ятку» - 3:3. А на 28-ій хвилині хмельничани пропустили вп’яте у зустрічі. Рогачов відпасував на дальню стійку, де Овсянніков спочатку переграв голкіпера, а потім красивим парашутом у ліву «дев’ятку» пробив з гострого кута – 3:5. «Лідери» не впали духом, і майже відразу скоротили розрив до мінімуму. Коробка зі штрафного відпасував на дальню стійку, де ніким неприкритий Фетько вразив ворота Лисенка – 4:5. Боротьба на майданчику загострювалась, емоції вирували, але всі питання в зустрічі щодо переможця зняв шостий забитий гол «Енергії». Рогачов відпасував на дальню стійку, де Сергій Чепорнюк пробив у протихід голкіперу – 4:6.
Отож, загалом, рахунок 4:6. Але ця гра вкотре довела, що у команди є серйозний потеніал, і те, що вона рухається в правильному напрямку.
Наступну гру ФК «Спортлідер+» проведе 10-ого березня. Підопічні Івана Стасюка зіграють на виїзді проти «Єнакієвця».


Арбітри: Івашина Андрій, Кравченко Ігор (обидва – Суми)
Голи: Чепорнюк Сергій (35), Пічкуров Павло (27), Павленко Максим (22, 26), Овсянніков Денис (26, 30) – Цой Віктор (6), Івонко Максим (5), Фетько Олексій (31), Іванов Вадим (16)
«Енергія»: 12. Лисенко Владислав (кап.), 22. Кардаш Володимир, 2. Чепорнюк Сергій, 4. Струк Степан, 5. Коваль Сергій, 7. Якунін Сергій, 8. Рогачов Євген, 9. Пічкуров Павло, 10. Легчанов Валерій, 14. Бондар Дмитро, 16. Макаєв Ільдар, 17. Павленко Максим, 88. Овсянніков Денис
Головний тренер: Микола Сич
«Спортлідер+»: 12. Кіндяков Євген, 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 6. Мартинюк Дмитро, 9. Коробка Максим, 10. Івонко Максим, 13. Фетько Олексій (кап.), 15. Сондак Володимир, 18. Тимощук Богдан, 19. Іванов Вадим, 21. Шеремета Руслан
Головний тренер: Іван Стасюк
Попередження: Якунін Сергій (33) – Фетько Олексій (2), Тимощук Богдан (40)
.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую