ye-logo.v1.2

«Львівхолод» проти «Спортлідер-2»

Спорт 2266
Фото: sportlider.km.ua

Чи зможуть хмельничани, переграти одного із лідерів турніру?

Завтра, 16-ого березня ФК «Спортлідер-2» проведе свій черговий матч в чемпіонаті України з футзалу серед команд Першої ліги. Виїзним матчем проти одного із лідерів турніру, львівського «Львівхолода», підопічні Вадима Рефеля розпочнуть заключне, третє коло, змагань.
До матчу команди підходять не у кращому настрої. Хмельничани в минулому турі приймали «АППЕРКОТ» із Ковеля. «Спортлідер-2» бився до останнього, але для того, щоб бодай зіграти внічию із більш досвідченим суперником не вистачило досвіду – 1:5. Львів’яни ж у минулому турі зазнали першої поразки в сезоні, поступившись на виїзді івано-франківському «Урагану-2» - 2:4. Ця поразка коштувала «Львівхолоду» першого місця у турнірній таблиці. Проте, хоч і галицька команда вважається фаворитом цього протистояння, звітний матч їй точно легкого життя не обіцяє. Річ у тому, що ФК «Спортлідер-2» буде грати лише на перемогу, і віддасть на майданчику усі сили, аби її досягти.
Загалом зустрічі із «Львівхолодом» носили негативний характер для наших земляків. У рідних стінах «Спортлідер-2» поступився з рахунком 0:3, а на виїзді був розгромлений «Львівхолодом» - 0:11. Але, як відомо, будь-яка серія рано чи пізно завершується, і віримо у перемогу нашої команди. Але як воно буде покаже сама гра. Проте усі вболівальники та спортивна громадськість вірять у команду! Вперед, «Спортлідер-2»! Вперед до перемоги!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую