ye-logo.v1.2

Завершився Кубок Івана Гончара

Спорт 2375
Фото: sportlider.km.ua

Перший турнір з футзалу серед школярів, вже став надбанням історії.

Ось і добігло до свого логічного завершення футзальне свято під назвою «Шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Це масштабне дійство було організоване ФК «Спортлідер+» за підтримки управління освіти Хмельницької міської ради, з метою популяризувати футзал серед школярів міста, пропагуючи при цьому здоровий спосіб життя, а також виявити кращих з кращих гравців, які будуть покращувати свій талант у лавах дитячо-юнацької школи ФК «Спортлідер+».
За головний трофей в обидвох вікових підгрупах, що додали турніру особливого розмаху, виявило бажання позмагатись 26 команд загальносвітніх шкіл міста. Протягом трьох тижнів точились напружені баталії на футзальних майданчиках, які врешті-решт визначили призерів турніру. У молодшій віковій групі, де змагались школярі 1999-2000 рр. народження перемогу здобула ЗОШ №27. Друге місце - гімназія №1, а трійку призерів замкнула НВК №10. У старшій віковій групі, де змагались діти 1996-1997 рр. народження рівних не було ТБЛ. Другою на фініші стала команда НВО №9, а замкнув чільну трійку колектив НВК №2.
У ході церемонії, переможці та призери турніру, лауреати у індивідуальних номінаціях та кращі у тематичних конкурсах, отримали призери та цінні подарунки з рук керівництва та гравців ФК «Спортлідер+». Фундамент розвитку школярів закладено, і в подальшому буде лише цікавіше. Наступний шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара», стартує на початку 2014-ого року!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую