ye-logo.v1.2

Хмельницька футболістка стала чемпіонкою світу з... фехтування!

Спорт 2394
Фото: mia.km.ua

Футзальна збірна команда подільських динамівців, основу яких складали міліціонери, неодноразово ставала чемпіоном міжнародних турнірів серед поліцейських.

Цього року у період з 6 до 15 квітня у Поречі (Хорватія)  пройшов чемпіонат світу з фехтування серед юніорів. У складі національної збірної України Хмельницьку область представила спортсмен-інструктор Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України, майстер спорту України міжнародного класу Аліна Комащук. Вона стала чемпіонкою світу з фехтування на шаблях в особистому заліку.
Про це інформує УМВС України в Хмельницькій області.
Фінальний поєдинок з американкою Адріаною Яроки був доволі складним. На початку двобою Аліна впевнено стартувала та вела, але у середині поєдинку почала пропускати удари. За рахунку 14:12 на користь американки Аліна мобілізувалась та провела три вдалих атаки. У підсумку — чемпіонка світу.

Приємно відзначити, що у 2010 році на чемпіонаті світу з фехтування серед кадетів, що проводився у м. Баку, Аліна Комащук теж посіла найвищу сходинку п’єдесталу. Сподіваємось, що Аліна так само вдало візьме участь в Олімпійському фехтувальному турнірі у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Голова Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України генерал-майор міліції Сергій Шутяк та усі динамівці Хмельниччини вітають Аліну Комащук та її тренера Валерія Штурбабіна з підкоренням найвищої фехтувальної вершини у даній віковій категорії. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую