ye-logo.v1.2

«Спортлідер+»: закінчили чемпіонат нічиєю

Спорт 2125
Фото: sportlider.km.ua

У своїй останній грі регулярного чемпіонату футзальної Екстра-ліги хмельницький «Спортлідер+» «розписав» не мирову нічию із минулорічним чемпіоном турніру - львівською «Енергією»

Суперник у подолян був більш ніж серйозний – в гості у Хмельницький завітала львівська «Енергія», яка до звітної гри ще не вирішила завдання потрапляння до «Фіналу чотирьох». Натомість «Спортлідер+» ще жодного разу не святкував перемоги у чемпіонаті, тому обидві команди були досить вмотивовані і поєдинок виявився достатньо видовищним.

Те, що господарі майданчика прагнули здобути свою першу «вікторію», було видно зі стартових хвилин. І уже на четвертій хвилині ротація складу дала результат. Адже саме друга четвірка «спортлідерців» відкрила лік забитим голам у матчі. Володимир Сондак, отримавши передачу від Максима Коробки, з трьох метрів сильним ударом вивів свою команду вперед.

За три хвилини львів’яни відігралися, але майже одразу Сондак оформив дубль, а згодом Володимир асистував Коробці і Максим поклав третій м’яч у ворота «Енергії». Надалі «вбивчі» моменти були як в однієї команди, так і в іншої, проте гол до свого активу записали гості.

Недовго рахунок 3:2 «світився» на табло - по перерві Вадим Іванов після удару Сондака добив «смугастого» з 15-ти метрів. Здавалося б, ось вона перша перемога «Спортлідера+», але, на жаль, більш досвідчені львів’яни, завдяки двом голам Максима Павленка, таки «вирвали» нічию з рахунком 4:4.

Таким чином, «Спортлідер+» у своєму першому сезоні у Екстра-лізі записав до свого активу лише чотири нічиї та, відповідно, чотири очки і фінішував на останній сьомій сходинці у турнірній таблиці. Проте на цьому сезон для хмельничан не завершився. Далі наші футзалісти поборються за 5-7 підсумкові місця. Суперниками «спортлідерців» будуть «Єнакієвець» з Єнакієвого та рівненський «Кардинал-Рівне».

Результат: «Спортлідер+» (Хмельницький) – «Енергія» (Львів) – 4:4

Голи: Сондак 4, 7, Коробка 8, Іванов 24 - Якунін 7, Макаєв 16, Павленко 33, 34.
Склад команди «Спортлідер+»: Шевцов, Фетько, Засенко, Іванов, Цой, Сондак, Михайленко, Івонко, Коробка, Чеботарьов, Філь, Карбовський, Заворотний.
Склад команди «Енергія»: Лисенко, Легчанов, Овсянніков, Бондарь, Рогачов, Макаєв, Павленко, Пічкуров, Коваль, Чепорнюк, Якунін, Струк.
Попередження: Карбовський 10, Засенко 35 - Коваль 24.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую