ye-logo.v1.2

Три голи для красилівських вболівальників хмельницького «Динамо»

Спорт 2516
Підсумкові 0:3 і хмельницьке «Динамо» продовжує замикати турнірну таблицю групи «3»
Підсумкові 0:3 і хмельницьке «Динамо» продовжує замикати турнірну таблицю групи «3». Фото: автора

Футболісти хмельницького «Динамо» у домашньому матчі, який вони проводили у Красилові, поступилися херсонському «Кристалу»

Свій перший домашній поєдинок у друголіговій групі «3» хмельницькому «Динамо» довелося проводити за сорок кілометрів від дому – у Красилові. Причиною цьому стала реконструкція спортивного комплексу «Поділля». Проте ажіотажу у районному центрі це не викликало, більше того, дехто навіть пожалів, що не залишився садити картоплю на своїх городах.
Підтримати «динамівців» до Красилова приїхали і хмельницькі ультрас, які запам’яталися не лише гучним скандуванням, але й суперечкою із міліцією та фаєрами.
Розпочало гру «Динамо» традиційно у захисній манері. Захисну вісь хмельничан склали центрбеки Володимир Беринда та Віталій Слищенко, на флангах діяли Віталій Шеховцев і Сергій Яровий. «Опорників» грали Олексій Шимко з Максимом Мельником. «Вінгерами» атаки були Микита Донгаузер та Олексій Шуляк, а Ярослав Солонинко розмістився під єдиним нападником Олексієм Тимченком. Ворота ж захищав Денис Рильський.
Херсонський «Кристал» одразу взяв у руки ініціативу і досить швидко забив. На сьомій хвилині захисник Ігор Черномор підключився до атаки своєї атаки, відгукнувся на навіс з флангу, виграв верхову боротьбу та ударом головою вгатив м’яча у сітку воріт. І майже одразу гості віддали ініціативу подолянам, які не знали, що з нею робити. «Динамо» заробило декілька кутових, проте реальної загрози біля воріт херсонців не створило.
«Кристал» же міг двічі забити після контратак. Спочатку Дмитро Кривий ледве не вийшов сам-на-сам, але його випередив голкіпер Денис Рильський, а згодом Кривий разом із Костянтинов Рудьом вдвох опинилися навпроти одного захисника господарів поля. Проте Рудь забарився з передачею, до того ж пас був заслабким і момент втрачено.
А ось на 37-ій хвилині гості подвоїли перевагу, скориставшись помилкою Максима Мельника, який виграв дуель в Артема Сітало, але відпасував у карний майданчик прямісінько на Кривого. Дмитро поставив корпус і скинув під удар Сітало. Артем з кута карного майданчика закрутив «смугастого» у дальню дев’ятку.
Після другого голу гра пішла на зустрічних курсах. На 44-ій хвилині Микита Донгаузер небезпечно пробив зі штрафного, голкіпер херсонців парирував удар і розпочав швидку контратаку, у результаті Вадим Кучеревський увірвався у карний майданчик «Динамо» та скинув під удар Хаблову. Максим же змарнував нагоду, пробивши вище воріт. Чергова атака «динамівців» і Олексій Шуляк вийшов на побачення із воротарем – удар прийшовся в кіпера.
Дуже близькими до того аби втретє засмутити стража воріт «Динамо» був все той же Дмитро Кривий. Після прострілу з лівого флангу Вадим Кучеревський пропустив м’яча, а Кривий у падінні поцілив у стійку.
Друга половина гри була не такою багатою на події. Можна лише згадати як м’яч рикошетом від Дмитра Кривого мало не залетів у ворота хмельничан. А «динамівець» Сергій Яровий з декількох метрів поцілив у голкіпера. Далі боротьба та помилки чергували із замінами, аж поки дубль не оформив Артем Сітало. Хавбек «Кристала» ефектним ударом впадінні головою замкнув діагональ з правого флангу. Підсумкові 0:3 і хмельницьке «Динамо» продовжує замикати турнірну таблицю групи «3».

Наступним же суперником подолян буде ялтинська «Жемчужина». Її хмельничани також прийматимуть у Красилові. Матч відбудеться 11 травня.

«Динамо» (Хмельницький) – «Кристал» (Херсон) 0:3 (0:2)
Голи: Черномор 7, Сітало 37, 85
Склад команди «Динамо»: Рильський, Слищенко, Беринда (Горобець 46), Шеховцев, Яровий, Мельник, Шимко (Лепетун 60), Солонинко, Шуляк, Донгаузер (Мигаль 79), Тимченко.
На заміні: Пославський, Підручний.
Склад команди «Кристал»: Мельниченко, Черномор, Протасевич, Хаблов (Бічевой 75), Нікіщенко, Швей (Цибульський 83), Грамм, Рудь (Барладим 70), Кучеревський (Леонов 81), Кривий (Озюм 58), Сітало.
На заміні: Карой, Філіппов.
 

Віктор ПАЛАМАРЧУК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую