ye-logo.v1.2

Юні легкоатлети привезли шість медалей з Криму

Спорт 2416
Фото: tehnologiya.at.ua

У Ялті пройшов чемпіонат України серед легкоатлетів дитячо-юнацьких спортивних шкіл віком до 17 років.

Особливо постаралися хмельничани, на рахунку яких чотири нагороди різного ґатунку. Першими, хто піднявся на призовий п’єдестал, стали Едуард Забуженко та Андрій Розгон із Хмельницького. Подоляни у спортивній ходьбі на десяти тисячах метрах показали перший та другий результати, відповідно. Едуард пройшов дистанцію за 47 хвилин та 29,53 секунди, час Андрія ж склав 51 хвилину та 49,47 секунди.
Свою золоту нагороду виграв і хмельничанин Юрій Мегега . Його 50, 06 секунди стали найкращими на 400 метрах. Також перше місце і у квартету естафетників зі Старокостянтинова. Дмитро Борисов, Олексій Максімов, Вадим Тимошенко та Олександр Загородній чотири по сто метрів пробігли за 44,88 секунди.
За крок від тріумфу зупинилася Анастасія Колотій. У стрибках у довжину хмельничанка програла своїй суперниці з Дніпропетровська лише два сантиметри, стрибнувши на 5 метрів та 58 сантиметрів.
Останньою призеркою на турнірі у складі команди Хмельницької області стала представниця Старокостянтинова Наталія Ручківська. 100 метрів з бар’єрами вона подолала за 14,64 секунди. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую