ye-logo.v1.2

Хмельницькі більярдисти виграли ще дві «бронзи»

Спорт 2076
billiard.net.ua
Фото: billiard.net.ua

У Хмельницькому триває чемпіонат України з пулу серед юніорів.

Сьогодні, 11 липня, юніори розіграли комплекти нагород у таких дисциплінах з пулу як «14+1» та «Вісімка».
У «14+1» перемогли львів'янин Віталій Пацура та киянка Катерина Половинчук, а тернополянин Віталій Свист і дніпропетровчанка Любов Жигайлова, програвши фінали, відповідно стали другими. Нагадаємо, що у дисципліні «14+1» серед хмельничан на призовий п'єдистал взібралася лише Аліна Левицька, на рахунку якої «бронза».
У «Вісімці» ж нагородами відзначилися уже наші хлопці: Олександр Гара та Дмитро Олійник, у них також медалі за треті сходинки турніру. Решта хмельничан не потрапили до чільної трійки: Олександр Ярмолюк поділив п'яте-восьме місця, Дмитро Голоднюк — дев'яте-дванадцяте. Ілля Кисельов та Олександр Сивець стали лише 13-16-ми, а Костянтин Беленький розмістився серед більярдистів, які фінішували на 17-19-х сходинках. Аліна Левицька ж припинила боротьбу на стадії чвертьфіналу і поділила п'яту-шосту позицію із луганчанкою Єлизаветою Мироненко.
Перемога тут знову дісталася Катерині Половинчук та Віталію Пацурі. Завтра, 12 липня, на більярдистів очікує нова дисципліна з пулу - «Дев'ятка».
«8»
Дівчата:
1 — Катерина Половинчук (Київ)
2 — Даря Сирончук (Київ)
3 — Ольга Шлякотіна (Київ)
3 — Любов Жигайло (Дніпропетровськ)
Хлопці:
1 — Віталій Пацура (Львів)
2 — Віталій Свист (Тернопіль)
3 — Олександр Гара (Хмельницький)
3 — Дмитро Олійник (Хмельницький)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую