ye-logo.v1.2

"Спортлідер+" здобуває першу перемогу у своїй історії...

Спорт 2144

...у регулярному чемпіонаті футзальної Екстра-ліги.

До звітної гри обидві команди не набрали жодного очка. Різниця була лише у тому, що луганчани провели два матчі, у той час як подоляни – один. Проте у цьому поєдинку господарі поля просто таки не мали права програвати – перший домашній матч сезону та ще й повністю заповнений оновлений спортивний комплекс управління МВС вимагали від «Спортлідера+» лише позитивного результату. На руку хмельничан зіграло і те, що команда практично не зазнала кадрових змін, що не скажеш про гостей.
Розпочали «спортлідерці», як і годиться господарям, «першим номером». Намагалися швидко переходити від оборони в атаку рейдами по флангу, а при втраті м’яча пресингували суперника. Свої нагоди мали Михайленко, Калуков, Фетько, активним на правому фланзі був Сондак, проте голкіпер «ЛТК» Петро Ільків був непробивним. Хоча почасту і самі подоляни грішили неточними ударами.
При тотальній перевазі «Спортлідера+», луганчани спромоглися лише на удар Вершиніна. Але уже у наступній атаці «телефоністи» забили. На 10-ій хвилині Разуванов з десяти метрів пробив під праву стійку.
Пропущений гол не позначився на грі «Спортлідера+», який продовжував створювати небезпеку біля воріт гостей. Івонко з декількох метрів не влучив у рамку. Згодом Калуков відібрав м’яча на чужій половині поля, але все той же Івонко схибив. Намагався «пробити» кіпера «ЛТК» і сам Калуков, і Сондак, але марно. Натомість господарі вдруге пропустили. Дзюбу збили в декількох метрах від карного майданчика, а Вершинін взяв та й вгатив прямим ударом. 0:2.
Здавалося, що нефарт «Спортлідер+» тянеться ще з минулого сезону. Команда демонструє гострий футбол, проте перемогти не може. Але ще до перерви Сондак таки відквитав один гол, пробивши з гострого кута у дальню «дев’ятку». Після перепочинку «спортлідерці» відновили паритет. Калуков сильно пробив з-за меж карного майданчику, а Сондак п’яткою підправив політ м’яча.
Після другого забитого голу, господарі уже більш обережно грали у захисті. І намагалися ловити суперника на контратаках. І це спрацювало. Сондак помчав по лівому фланзі, пробив, голкіпер перевів на аут, але Володимир швидко відпасував на Іванова, який поцілив поміж ніг воротарю «ЛТК». Далі уже луганчани пішли у ва-банк – спочатку голкіпер почав підключатися до атак, а потім і п’ятого польового стали випускати. До речі, страж воріт «телефоністів» Петро Ільків міг врятувати свою команду від поразки, але поцілив у поперечину. Декілька моментів мав і Пічкуров, проте його ударам бракувало влучності та й Максим Лисенко демонстрував свою майстерність.
У підсумку 3:2 і «Спортлідер+» здобуває першу в своїй історії перемогу у регулярному чемпіонаті Екстра-ліги. За тиждень хмельничани поїдуть у гості до львівської «Енергії», а луганчани наступний тур пропускають.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую