ye-logo.v1.2

«Спортлідер+»: третя поразка — уже закономірність?

Спорт 2071
sportlider.km.ua
Фото: sportlider.km.ua

Хмельничани втретє поспіль програли. Цього разу харківському «Локомотиву».

У шостому турі футзальної Екстра-ліги хмельницький «Спортлідер+» на власному майданчику програв чемпіону країни «Локомотиву» з Харкова. Подоляни обрали контратакуючу тактику на гру, віддавши ініціативу супернику. І моменти у господарів були, підводила лише реалізація, чого не скажеш про більш іменитого суперника, який двічі забив ще до перерви. «Спортлідерці» відповіли на це своїм голом — відзначився Дмитро Михайленко, а тому для наших земляків не все ще було втрачено.
Друга двадцятихвилинка яскраво продемонструвала різницю у класі між командами. Харків'яни забивали, а хмельничани лише діставали з сітки воріт «смугастого». Коли ж «спортлідерцям» набридло спостерігати за цим, то й вони відзначилися голом. Правда тільки у свої ворота — автогол на рахунку Андрія Засенка.
Далі «Локомотив» ще двічі змінював рахунок на табло, хмельничани — лише раз. У підсумку «Спортлідер+» зазнав третьої поразки поспіль і четвертої загалом. Наступним суперником подолян стане івано-франківський «Ураган», який приїде у Хмельницький 4 листопада.

«Спортлідер+» - «Локомотив» 2:6 (1:2)

Коментарі:

Старпом Василь 26.10.2013 12:18

Хлопці світить вам знову остання сходинка. З такою грою більшого не варто чекати. Приємно, що наші місцеві забивають, хоча ігрового часу їм мало дають. Робіть висновки!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую