ye-logo.v1.2

Українці «втерли носа» росіянам та білорусам

Спорт 2874
Заступник голови координаційної служби Ради командувачів прикордонних відомств СНД, генерал-майор Володимир Савенко.
Заступник голови координаційної служби Ради командувачів прикордонних відомств СНД, генерал-майор Володимир Савенко.

У Хмельницькому, на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, відбувся Чемпіонат прикордонних відомств держав учасниць СНД з гирьового спорту.

В суботу, 2 листопада, до Хмельницького з’їхалися спортсмени-прикордонники із Росії, Білорусії та України. Кожну із команд представляло по десять прикордонників-спортсменів. За словами організаторів, змагання проводяться уже сьомий рік поспіль, і традиційно – у Хмельницькому. 

«Гирьовий вид спорту спецефічний, але він виховує у прикордонників саме ті якості, які необхідні для несення служби на кордоні, – зазначив заступник голови координаційної служби Ради командувачів прикордонних відомств СНД, генерал-майор Володимир Савенко. – Цього року, нажаль, не беруть участь спортсмени з Казакстану, але традиційно позмагаються команди прикордонників Росії, Білорусії та України».


Українці протягом усіх семи років, скільки проводяться змагання з гирьового виду спорту, виборюють перші місця. Цей рік не став вийнятком. Перед початком змагань білоруські спортсмени-прикордонники зізналися, що бояться суперників з України, а українці, в свою чергу заявили, що бояться росіян. Але, як показали загальні результати змагань, українцям рівних не було! Вони залишили далеко позаду російських прикордонників-спортсменів і ще далі – білоруських.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую