ye-logo.v1.2

Преміум-ліга з футзалу: без втрат лише дві команди

Спорт 1928
Фото: sportlider.km.ua

Після другого туру регіонального відкритого чемпіонату Хмельницького лідирує кам'янець-подільський «Руссич».

Цими вихідними у спортивному комплексі управління МВС у Хмельницькому відбулися п'ять матчів другого туру Преміум-ліги з футзалу. І без несподіванок не обійшлося.

Одразу ж варто виокремити феєричну перемогу хмельницького «Спортлідера-3» над своїми земляками з «Ротора». У ворота «роторців» голи влітали як з «рогу достатку», хоча першими у матчі забили саме вони. Проте ще до перерви «спортлідерці» повели у рахунку, а після перепочинку довели перевагу до 13:3 на власну користь.

Завдяки нелегкій перемозі над хмельницьким «Арсеналом-МАДОК», одноосібним лідером першості став кам'янець-подільський «Руссич». Хмельничани двічі зрівнювали рахунок, але на третій гол у власні ворота нічим не змогли відповісти — 3:2.

Гра проти тернопільського «Агрон-Королівського смаку» була першою у чемпіонаті для «Конфермату» з Хмельницького. «Конферматівці» забили п'ять голів у ворота суперника і лише під кінець матчу пропустили двічі. 5:2.

У хмельницькому дербі «Динамо-УМВС» - «Епіцентр К» хет-триком відзначився «міліціонер» Колесников. Олексій двічі відновлював паритет у матчі, але третій свій гол забив у власні ворота. У підсумку перестрілка суперників закінчилася перемогою «будівельників» з рахунком 7:4.

Єдина нічия у турі на рахунку хмельничан - «Тетри» та «Ковчега». Цей поєдинок міг завершитися на будь-чию користь, але команди «розписали» мирову — 1:1.

За підсумками двох турів без втрат йдуть лише «Руссич» та «Конфермат», але так як хмельничани провели на одну гру менше, тому саме кам'янчани очолюють турнірну таблицю. Інша хмельницька команда «Тетра» також жодного разу не програла — в її активі перемога, нічия та друга сходинка «турнірки».

3 тур
21 грудня
«Ковчег» - «Динамо-УМВС» 14:15
«Вентс» - «Руссич» 15:30
«Арсенал-МАДОК» - «Тетра» 16:45

22 грудня
«Конфермат» - «Ротор» 13:15
«Епіцентр К» - «Агрон-Королівський смак» 14:30
«Спортлідер-3» - «Спортлідер-2» 15:45

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую