ye-logo.v1.2

Кубок України «Спортлідеру+» не підкорився

Спорт 1890
Фото: sport.ua

Хмельничани у півфіналі поступилися харківському «Локомотиву».

Нашим футзалістам не пощастило ще під час сліпого жеребкування, де хмельницькій команді випав не першоліговий «Лукас» із Кременчука, а гранд українського футзалу – харківський «Локомотив».
Поєдинок проти харків’ян «Спортлідер+» розпочав на рівних. «Локомотив», пригадуючи останній матч у Хмельницькому, коли суперники розійшлися мировою нічиєю 4:4, грав обережно, хмельничани ж стрімголов в атаку не неслися. За такої гри першими забивати повинні були саме подоляни. Олексій Фетько поклав голкіпера «залізничників» та пробив у падінні. На жаль, свою команду врятував захисник «Локомотива».
Не забиваєш ти – забивають тобі і уже на шостій хвилині м’яча з власних воріт після удару Миколи Білоцерківця дістає Максим Лисенко. Подвоїв перевагу харків’ян бразильський легіонер Бето, а після перепочинку Дмитро Сорокін зробив рахунок 3:0 на користь «залізничників».
У фіналі кубку України «Локомотив» зустрічався із львівською «Енергією». В основний час суперники зіграли унічию 2:2. Додаткові два тайми переможця не виявили, а тому довелося пробивати післяматчеві пенальті. І тут сильнішими виявилися галичани (1:2), які учетверте поспіль виграли кубок України.
Хмельницькому «Спортлідеру+» у цьому сезоні залишилося провести лише один матч Екстра-ліги, після чого настане міжсезоння. 3 травня хмельничан у Івано-Франківську зіграють із місцевим «Ураганом».

«Спортлідер+» - «Локомотив» - 0:3
Голи: Білоцерківець 6, Бето 11, Сорокін 25.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую