ye-logo.v1.2

Сенсаційний «камбек» «Спортлідера+» у матчі проти «Урагану»

Спорт 1990
Фото: sport.ua

В останній грі сезону хмельничани вирвали перемогу.

Хмельницький «Спортлідер+» завершив для себе чемпіонат футзальної Екстра-ліги в Івано-Франківську на мажорній ноті. Суперник у подолян був більш ніж серйозний – «Ураган». Для івано-франківців, на відмінну від хмельничан, сезон не закінчується. Команда з Прикарпаття гарантувала собі місце у плей-офф, хоча мотивація у команди Сергія Гупаленка була – боротьба за другу сходинку турнірної таблиці регулярного чемпіонату.
Першим номером господарі і розпочали матч. «Ураган» мав достатньо нагод, аби з перших хвилин відкривати рахунок, проте надійно діяв голкіпер «Спортлідера+» Максим Лисенко. От тільки з плином часу ігрова перевага «ураганівців» далася взнаки. За шість хвилин івано-франківці тричі «розписалися» у воротах гостей.
Хмельничани зусиллями Олексія Фетько скоротили відставання, але рахунок 3:1 на користь прикарпатців не всиляв оптимізму.
Після перепочинку дві нагоди відзначитися мав подолянин Валерій Власович – не склалося. Загалом «ураганівці» марнували власні нагоди, а «спортлідерці» - свої. Згодом темп гри і зовсім впав. Аж поки головний тренер «Спортлідера+» Віктор Мглинець після тайм-ауту не випустив п’ятого польового гравця.
На 39-ій хвилині Сергій Рибак з п’яти метрів скоротив відставання до мінімуму, а на 40-ій хвилині Олексій Фетько відновив паритет. Здавалося б і нічия у такому матчі буде гарним результатом, але хмельничани не зупинилися на досягнутому і все той же Сергій Рибак із фінальною сиреною увігнав четвертий гол у сітку воріт господарів поля. 4:3 – феєрична перемога команди з Хмельницького, яка стала третьою для подолян у цьому сезоні.

«Ураган» - «Спортлідер+» 3:4 (3:1)
Голи: Валенко 11, Морено 14, Шотурма 17 – Фетько 18, 40, Рибак 39, 40.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую