ye-logo.v1.2

Легкоатлетка з Ярмолинецького району оновила національний рекорд

Спорт 3131
uaf.org.ua
Фото: uaf.org.ua

Людмила Оляновська виграла “золото” чемпіонату України, що проходив у Києві.

У ходьбі на 5000 метрів 21-річна Людмила Оляновська із села Солобківці Ярмолинецького району встановила новий національний рекорд. Подолянка подолала дистанцію за 20 хвилин та 15,71 секунди, випередивши найближчу переслідувачку на дві хвилини та 37,49 секунди.

“Чесно кажучи, на рекорд не сподівалася. Просто вийшла на старт – і ноги самі понесли мене до тріумфального результату. Благо, дихалося мені легко, і темп ходьби відразу ж вдалося взяти ритмічний і впевнений. Взагалі, в нинішньому сезоні моя функціональна форма мене радує, оскільки місяць тому на кубку Світу зі спортивної ходьби в Китаї мені вдалося повторити національний рекорд України на дистанції 20 кілометрів  – 1:27.27. Що далі? Сподіваюся серія успіхів продовжиться і на майбутніх європейських стартах”, – розповіла на сторінках “Спорт Експресу” Людмила Оляновська.

Також “золото” чемпіонату виграли Олег Каяфа з Полонного у бігу на 800 метрах (одна хвилина та 49,2 секунди) та Артем Шпитько зі Старокостянтинова у стрибках у довжину (7,84 метра). Окрім того, полончанин здобув “срібло” у бігу на 1500 метрах (три хвилини та 44,13 секунди).

В активі команди Хмельницької області є і “бронза”. Її виграв Олександр Корчмід у стрибках із жердиною (5,4 метра).

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую