ye-logo.v1.2

Двоє хмельницьких боксерів виграли “золото” чемпіонату України

Спорт 3009
Боксер Мгер Оганісян виграв чемпіонат України у ваговій категорії до 64 кілограмів
Боксер Мгер Оганісян виграв чемпіонат України у ваговій категорії до 64 кілограмів. Фото: Дмитра Скрипника

Владислав Вєтошкін та Мгер Оганісян були найсильнішими серед боксерів віком до 22 років.

Лише троє боксерів захищали честь Хмельницької області на чемпіонаті України серед чоловіків віком до 22 років. Подоляни взяли якістю, а не кількістю, та виграли дві золоті нагороди.

У ваговій категорії до 60 кілограмів Владислав Вєтошкін почергово розібрався із полтавчанином Русланом Бадаловим (3:0) та харків'янином Янісом Куриленком (3:0). У півфіналі хмельничанин переміг Владислава Гудзя з Києва (2:1), а у вирішальному поєдинку був сильнішим за черкащанина Сергій Мунька — 3:0.

Не було конкуренції і у Мгера Оганісяна з Хмельницького у вазі до 64 кілограмів. Подолянин достроково переміг харків'янина Артема Назарова та чернівчанина Ігора Баська, решту суперників (Богдана Віказіна з Дніпропетровська, Хазара Алієва з Харкова та фіналіста Івана Данчу зі Львова) хмельничанин здолав з однаковим рахунком 3:0.

Ще один представник Хмельниччини Євген Жук (вагова категорія до 81 кілограма) в 1/8 фіналу чемпіонату був сильнішим за львів'янина Владлена Харламова (2:1), але у чвертьфіналі поступився В'ячеславу Стажинцю з Вінниці — 1:2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую