ye-logo.v1.2

Красилівчанин продовжить тренувати молодіжну футбольну збірну України

Спорт 1981
Фото: dynamo.kiev.ua

Про це повідомляє спортивна газета “Команда”.

Наприкінці листопада відбулася зустріч президента Федерації футболу України Анатолія Конькова і першого віце-президента цієї організації Анатолія Попова з головним тренером молодіжної збірної України Сергієм Ковальцем. Як результат, із “коучем” з Красилова продовжили контракт. Термін попередньої угоди закінчувався у грудні.

Під керівництвом тренерського штабу Сергія Ковальця молодіжна збірна України пробилася до плей-оффу чемпіонату Європи 2015 року, але в матчах на виліт програла збірній Німеччині.

Тепер тренерам доведеться “ліпити” нову команду з футболістів 1994 року народження і молодших. Першим випробуванням у новому році для цього колективу, можливо, стане турнір у Туреччині. Збір планують провести з 18 січня по 1 лютого, саме в ті терміни, коли наша збірна щороку виступала на Кубку Співдружності в Росії. Проте цього разу українська сторона через військову агресію Російської Федерації відмовилася їхати в Санкт-Петербург. Зараз є домовленість про проведення на турецькому зборі турніру за участю “молодіжок” Азербайджану, Угорщини та Узбекистану.

Восени наступного року молодіжна збірна України візьме старт у відборі до Євро-2017, жеребкування якого відбудеться 5 лютого.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую