ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» - «Ураган»: матч нереалізованих моментів хмельничан

Спорт 1814
Фото: sportlider.km.ua

На власному паркеті подоляни зазнали розгромної поразки.

У першому матчі другого кола чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі «Спортлідер+» у Хмельницькому програв івано-франківському «Урагану». Гра між цими суперниками стала бенефісом голкіпера гостей - Роман Колток зумів зберегти власні ворота недоторканими, завдяки чому і перемогли «ураганівці».
Команди розпочали поєдинок у невисокому темпі: було більше боротьби та неточних передач, аніж гольових нагод.
Поворотним моментом у матчі стала 9-а хвилина, коли «Урагану» вдалося повести у рахунку. Це Орест Боргун зліва пройшов до штрафного «Спортлідера+», змістився у центр і потужним ударом під поперечину відкрив лік голам у матчі.
Одразу ж господарі повинні були відновлювати паритет, але постріл Дмитра Калукова парирував воротар івано-франківців. Згодом Роман Колток «потягнув» удар Олексія Фетька, за хвилину виграв дуель в Анатолія Доманського. Під завісу першого тайму забивати повинен був все той же Калуков, але на шляху м’яча знову став страж воріт з Івано-Франківська.
Після перепочинку сценарій гри не змінився: «Спортлідер+» продовжував створювати гольові моменти, а голкіпер «Урагану» зводив усі старання подолян нанівець. Виходи віч-на-віч, удари в притул, постріли здалеку – Роман Колток забирав усе.
Тим часом івано-франківці не відсиджувалися у захисті і очікували на свій момент і таки дочекалися. На 28-й хвилині Ігор Корсун після передачі зліва поцілив у «дев’ятку». Хмельничани знову побігли вперед, але нефарт та надійна гра воротаря гостей ставали на заваді у «спортлідерців».
Час спливав і у «Спортлідера+» вийшов п’ятий польовий гравець. Проте перевагу реалізувати не вдалося, лише знову пропустили. Андрій Сімка перехопив «смугастого» і зі своєї половини поля переправив м’яча у порожні ворота хмельничан.
Поразка з рахунком 0:3 відкинула «Спортлідер+» на четверту сходинку у турнірній таблиці.

Наступним суперником наших футзалістів стане харківський «Локомотив», який завітає у Хмельницький 20 грудня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую