ye-logo.v1.2

Хмельницькі важкоатлети привезли дві срібні нагороди з чемпіонату України

Спорт 2529
зі сторінки Олександра Кулеши у "Вконтакті"
Олександр Кулеша виграв срібну нагороду у вазі до 77 кілограмів. Фото: зі сторінки Олександра Кулеши у "Вконтакті"

Також друге призове місце в активі спортсмена з Волочиська.

Важкоатлети з Хмельниччини виграли три медалі чемпіонату України серед шкіл вищої спортивної майстерності, який пройшов у легкоатлетичному манежі Національного аерокосмічного університету у Харкові.
Жодному із наших земляків не вдалося піднятися на найвищу сходинку призового п'єдесталу: усі три нагороди - срібні.
Близьким до “золота” був Олександр Кулеша (вагова категорія до 77 кілограмів), який у підсумку поступився чемпіону лише двома кілограмами. Результат хмельничанина: ривок — 136 кілограмів, поштовх — 160 кілограмів.
Інший представник Хмельницького Тарас Поліщук став другим у ваговій категорії до 85 кілограмів. Йому забракло 20 кілограмів до перемоги. Тарас у ривку підкорив 135 кілограмів, а у поштовху — 180 кілограмів.
Також “срібло” в активі Богдана Попика з Волочиська (вагова категорія до 105 кілограмів): ривок — 155 кілограмів, поштовх — 182 кілограма. Переможцю подолянин поступився 35 кілограмами.
За крок від нагород зупинився Володимир Білоус з Летави Чемеровецького району (четверте місце). У вазі понад 105 кілограмів його загальний результат склав 340 кілограмів: ривок — 150 кілограмів, поштовх — 190 кілограмів.
Ще один хмельничанин Володимир Чорний (вага до 85 кілограмів) задовольнився сьомий рейтинговим місцем: 120 кілограмів — ривок та 150 кілограмів — поштовх.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую