ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» відібрав очки в чемпіона України

Спорт 2037
mfk-lokomotiv.com.ua
Фото: mfk-lokomotiv.com.ua

Хмельничани на власному паркеті зіграли унічию із харківським «Локомотивом».

У черговому турі футзальної Екстра-ліги хмельницький «Спортлідер+» приймав чемпіона України - «Локомотив» з Харкова. Попри звання найсильнішої команди країни, харків’яни не продемонстрували чемпіонської гри. Так, «Локомотив» контролював хід матчу і завдав більшої кількості ударів, проте команда з Харкова лише в окремих епізодах проявляла свою майстерність, а пострілам гостей зачасту бракувало влучності або сили. Та й хмельничани досить вдало грали в захисті.
Перший тайм з тим же рахунком як розпочався, так і закінчився, хоча «Локомотив» міг двічі засмутити голкіпера «Спортлідера+», от тільки спершу господарів виручила стійка, а в іншому моменті гравець «Локомотива» повинен був заносити м’яча у ворота, але не поцілив.
У другому таймі хмельничани продовжували очікувати на свій момент, інколи включали пресинг, але безрезультатно. «Розмочив» рахунок на табло Олександр Педяш на 27 хвилині. Дмитро Михайленко віддав у карному майданчику на одинадцятого номера «Спортлідера+» і той несильним ударом послав м’яча між ніг голкіпера у ворота.
Недовго «спортлідерці» вели у рахунку. Уже на 31-ій хвилині Сергій Журба з десяти метрів відновив паритет. До завершення поєдинку суперники створювали лише напівмоменти, хоча й їх вистачило б, якби реалізація не підводила. У підсумку нічия 1:1 задовольнила усіх: «Спортлідер+» зберіг за собою четверту сходинку, а «Локомотив» наздогнав лідера – луганський «ЛТК».

«Спортлідер+» - «Локомотив» 1:1
Голи: Педяш 27 – Журба 31.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую