ye-logo.v1.2

Двоє важкоатлетів з Хмельниччини пробилися на Чемпіонат Європи

Спорт 2002
Фото: volynpost.com

Наші спортсмени виграли три нагороди на Кубку України.

У Чернігові завершився Кубок України з важкої атлетики, який одночасно став й відбором до Чемпіонату Європи. Команда Хмельницької області приміряла три медалі, дві з яких - “золоті”.
На найвищу сходинку призового п'єдесталу піднявся кам'янчанин Михайло Бойко. У вазі до 69 кілограмів йому не було рівних. Подолянин продемонстрував найкращий результат як у ривку (120 кілограмів), так і поштовху (153 кілограми).
Також першим на турнірі у вазі до 85 кілограмів став луганчанин Володимир Болгарін, який наразі тренується на Хмельниччині. Сумарні 350 кілограмів (165 кілограмів — ривок та 185 кілограмів - поштовх) новоспеченого подолянина принесли йому “золото” Кубку України.
Лише один кілограм відділив Олександра Кулешу (вага до 77 кілограмів) від перемоги на турнірі. Хмельничанин був кращим у ривку (137 кілограмів), а у поштовху — другим (165 кілограмів). 302 кілограми стали “срібними” для Олександра Кулеші. Переможець же у цій ваговій категорії харків'янин Сергій Кругленко подужав у підсумку 303 кілограми (ривок — 132 кілограми та поштовх — 171 кілограм).
За крок від призового п'єдесталу у вазі до 105 кілограмів зупинився Сергій Клепацький з Хмельницького. Його результат — 372 кілограма (ривок — 167 кілограмів та поштовх — 205 кілограмів). У бронзового призера загальна маса піднятого “заліза” на дев'ять кілограмів більша.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую