ye-logo.v1.2

Хмельницькі веслувальники привезли десять медалей з Кубку України

Спорт 2192
з архіву
Дмитро Янчук виграв три золота на Кубку України у Дніпропетровську.. Фото: з архіву

В активі наших спортсменів п'ять золотих нагород.

Веслувальники з Хмельницького десять разів піднімалися на призовий п'єдестал Кубку України з веслування на байдарках та каное пам'яті Юлії Рябчинської, який пройшов у Дніпропетровську.
Три перших місця в активі Дмитра Янчука, який спершу тріумфував у каное-двійці на 500 та 1000 метрах разом із львів'янином Тарасом Міщуком, а також хмельничанин фінішував першим у каное-четвірці на 1000 метрах у команді із тернополянином Ельнуром Ахадовим, одеситом Денисом Коваленком та Тарасом Міщуком зі Львова.
Одразу два “золота” на турнірі виграв Павло Алтухов. Хмельничанин був найшвидшим у веслуванні на каное на дистанціях у 1000 та 500 метрів.
Ще одна золота медаль в активі нашої байдарочниці Інни Грищун. Вона разом із полтавчанкою Марією Кічасовою, волинянкою Марією Повх та Анастасією Тодоровою із Южного перемогла на 500 метрах.
Тричі наші веслувальники здобували “срібло”: Павло Алтухов у каное-одиночці на 200 метрах, ще два рази другою фінішувала байдарочниця Інна Грищун (на 500 метрах в одиночці та двійці).
Єдину бронзу серед наших спортсменів виграв Дмитро Янчук у парі із львів'янином Тарасом Міщуком на каное на дистанції у 200 метрів.
У командному заліку Хмельницька область розмістилася на 16 місці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую