ye-logo.v1.2

Тренер «Урагану»: «Самі винні, що програли «Спортлідеру+»

Спорт 1844

Головний тренер івано-франківського «Урагану» Іван Скіцко пояснив причини поразки своєї команди та запевнив, що готується дати справжній бій хмельничанам.

- Образливо програвати такі зустрічі. Бувають поразки, коли ти явно слабший, закономірно програєш і розумієш це. А тут команда не те, що на рівних боролася, ми зіграли краще за «Спортлідер+», - переконаний головний тренер івано-франківського «Урагану» Іван Скіцко. – Але нам не вистачає елементарної майстерності. Потрібно просто забивати у порожні ворота, особливо у моменті зі Зваричем. Моментів створили вдосталь. До хлопців претензій у мене взагалі не має. Самі винні у цій поразці. Ми вже її забули і готуємося до ще складнішого матчу завтра. Хочеться відмітити вашого воротаря, який робив просто неймовірні «сейви». Виручив команду. Можна сказати, що воротар виграв сьогоднішню гру для «Спортлідера+».

- З точки зору психології чи важко програвати перший матч у серії?
- Ми дуже багато працюємо у напрямку психології. Ми програвали луганському «ЛТК» та здобували вольові перемоги, тому це не впливає на нас. Якщо акцентувати увагу на цьому, то дійсно будуть проблеми. Ми програш уже забули, готуємося до завтрашнього матчу і вірю у позитивний результат, адже, судячи по цій грі, потенціал у команди є і ми налаштовуємося дати справжній бій «Спортлідеру+» у неділю.

- Проти кого було легше грати: «Спортлідера+» чи «ЛТК»?
- Проти «Спортлідера+» легше. Гра на гру не схожа, але «ЛТК» дуже важка команда – вона сама не грає і іншим не дає. Ми не могли створити стільки моментів, як сьогодні. Проти «Спортлідера+» було легше грати, але це не означає, що завтра також буде легко. Ми самі винні у сьогоднішній поразці.

- Складалося враження, що команда не дуже звертала увагу на захист.
- Була установка грати на пресинг. Були моменти, коли «Спортлідер+» успішно виходив з-під пресингу, але таких моментів було два-три. Коли ж рахунок на табло став 0:1, нам потрібно було ризикувати. Однозначно, десь ми відкривали свої тили і, я рахую, що це було виправдано. Лише на початку другого тайму пропустили дві контратаки, «Спортлідер+» міг нас за це покарати. Але у цілому, «Спортлідер+» бив по «аутах» значить ми все робили правильно. Хоча знову таки, виконавська майстерність підвела наших футболістів. Вони ще молоді.

- У Рівному місцева команда може припинити своє існування. В «Урагана» не має проблем із фінансуванням?
- Ні, у нас взагалі не має проблем з цим. Все добре. Керівництво у нас вірить, команда буде рости і прогресувати.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую