ye-logo.v1.2

Спортсменка з Ярмолинеччини встановила національний рекорд зі спортивної ходьби

Спорт 2305
На змаганнях Людмила Оляновська стала четвертою в командному і сьомою в індивідуальному заліку
На змаганнях Людмила Оляновська стала четвертою в командному і сьомою в індивідуальному заліку. Фото: uaf.org.ua

Атлетка Людмила Оляновська підкорила нову вершину спорту.

На Кубку Європи, який триває в Мурсії, українка Людмила Оляновська, котра родом із села Солобківці Ярмолинецького району, встановила національний рекорд зі спортивної ходьби на 20 км — 1:27:09 години. Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України.

Попередній рекорд України (1:27:27 год) належав одразу двом спортсменкам. Віра Зозуля подолала дистанцію за цей час 7 червня 2008 року в Сумах, а Людмила Оляновська — 3 травня минулого року на Кубку світу в Тайцані.

Людмила Оляновська у Мурсії стала четвертою в командному і сьомою в індивідуальному заліку. Лише одного очка (39 пунктів) спортсменкам не вистачило до «бронзи». Надія Боровська була 15-ю (1:30.38), Інна Кашина — 17-ю (1:30.52). Олена Шумкіна фінішувала 24-ю (1:33.55). Всі три спортсменки показали найкращі результати нинішнього сезону.

Трійку призерів у командному заліку склали росіянки, італійки й португалки відповідно. В індивідуальному заліку з рекордом змагань перемогла росіянка Ельміра Алембекова (1:26.15). Італійка Елеонора Джорджі (1:26.17) і росіянка Свєтлана Васільєва (1:26.31) виграли срібну й бронзову медалі відповідно.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую