ye-logo.v1.2

Футзальний матч «Спортлідера+» з «Локомотивом» покажуть у прямому ефірі

Спорт 1598
Чи побачать телеглядачі четвертий матч, багато буде залежати від гри форварда Дмитра Калукова та голкіпера Богдана Тимощука
Чи побачать телеглядачі четвертий матч, багато буде залежати від гри форварда Дмитра Калукова та голкіпера Богдана Тимощука. Фото: з архіву автора

Третій фінальний поєдинок за золоті нагороди пройде 23 травня

Вперше у нинішньому чемпіонаті України серед команд «Екстра-ліги» домашній матч хмельницького «Спортлідера+» покажуть в прямому ефірі на телебаченні. Щоправда, не на всеукраїнському телеканалі, а обласному.

«Ми вже маємо досвід попереднього сезону прямих телетрансляцій, а тому вирішили знову вийти у прямий ефір із футзальним поєдинком, - каже генеральний директор хмельницького телеканалу «TV7+» Сергій Плахтій. – Матч за золоті нагороди між хмельницьким «Спортлідером+» та харківським «Локомотивом» може стати останнім для хмельничан у цьому сезоні, а тому наші глядачі повинні стати свідками того, як вперше хмельницька команда здобуде срібні нагороди чемпіонату України. Якщо ж «Спортлідер+» виграє матч 23 травня, то четвертий фінальний поєдинок, який пройде 24 травня, ми також плануємо показати в прямому ефірі на нашому телеканалі».
 
Отож, третє протистояння «Спортлідера+» із «Локомотивом» розпочнеться 23 травня о 14.00. Нагадаємо, що після перших двох матчів харківська команда веде в серії з рахунком 2:0. Для того, щоб «Локо» втретє поспіль став чемпіоном, команді Євгена Ривкіна необхідно виграти ще один матч. Хмельничанам же для здобуття чемпіонства потрібно перемогти у трьох матчах поспіль.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую