ye-logo.v1.2

Футзал. Перша ліга повернулася до Хмельницького

Спорт 2460
Протистояння хмельницького Спортлідера-2 з київським Епіцентром КЗ завершилося внічию 3:3
Протистояння хмельницького Спортлідера-2 з київським Епіцентром КЗ завершилося внічию 3:3. Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер-2» вперше в новому сезоні зіграв у рідних стінах.

Після поразки в першому турі в Сумах від «СумДУ» з рахунком 5:2, хмельницький «Спортлідер-2» відкрив новий сезон у першій лізі чемпіонату України з футзалу на домашньому паркеті. Суперником команди Романа Шевчука став срібний призер минулорічної першості київський «Епіцентр К3».

Гравці кивїської команди часто тримали в напрузі захист "Спортлідера-2".

У період міжсезоння обидві команди зазнали оновлення. Якщо «Спортлідер-2» значно омолодився, а відтак став про якісь серйозні турнірні завдання перед командою навряд чи слід ставити. А ось кияни… їхні лави поповнили досвідчені гравці, які ще минулого року грали в «Екстра-лізі».  Насамперед Ярослав Заворотний з кременчузького «Лукасу» та голкіпер луганського «ЛТК» Петро Ільків.

Андрій Хамдамов (№32) міг відкрити рахунок у матчу, але м’яч, після йог одару на 4-хвилині матчу, влучив у стійку воріт "Епіцентру КЗ".

Та віддати належне молодим виконавцям хмельницького клубу вони в цьому матчі проявили неабияку жагу до позитивного результату.  Пропустивши перший гол на 13 хвилині від Костянтина Демиденка, здавалося, що гравці «Спортлідера-2» вже змирилися з тим, що в цьому матчі їм не вдасться зачепитися за очки. Та одразу після перерви Владислав Щербань зміг зрівняти рахунок. Щоправда, нічия протрималася трохи більше хвилини. Гості, завдяки голам Микити Шклярука на 22 та 26 хвилинах матчу, повели в рахунку 1:3. І за таких обставин хмельничани не опустили руки й спромоглися зробити те, на що так очікували не чисельні глядачі. Спочатку на 29 хвилині Валерій Ярмош скоротив відставання в рахунку, а через шість хвилин Владислав Щербань, оформивши дубль, зрівняв його – 3:3.

Новачку "Спортлідера-2" Олегу Ковалишину (№28) іноді доволдилося "вигшризати" м’яч в суперника.

Останні п’ять хвилин у матчі пройшли за переваги «Епіцентру КЗ», який намагався вирвати перемогу в матчі. Хмельничани ж діяли на контратаках. У підсумку жодній з команд не вдалося виграти в цій грі, а нічия для «Спортлідера-2» стала, як перемога.

Ярослав Заворотний, який позаминулого сезону грав за хмельницький "Спортлідер+", у грі з дублерами хмельницького клубу отримав травму і за другим таймом спостерігав на трибунах.

Інколи киянам доводилося усією командою ставати на захист власних воріт.

Ще один новачок "Спортлідера-2" Владислав Щербань (№19) оформив дубль у матчі зі срібним призером чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги в сезоні 2014-2015 років.

Матчі наступного туру пройдуть з 20 по 22 листопада. Хмельницька команда зіграє в Івано-Франківську проти дебютанта першої ліги «Епіцентру К10».

Нічия в матчі з киянами влаштувала гравців "Спортлідера-2".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую