ye-logo.v1.2

Пауерліфтинг: із Коломиї з 13 нагородами

Спорт 3181
У Коломиї провели одразу декілька змагань з пауерліфтингу, на який вдало виступили спортсмени з Хмельницької області
У Коломиї провели одразу декілька змагань з пауерліфтингу, на який вдало виступили спортсмени з Хмельницької області. Фото: ironworld.ru

На Івано-Франківщині провели чемпіонат та Кубок України з пауерліфтингу.

Участь у змаганнях взяли як юні спортсмени, так і дорослі. І, що приємно, представники Хмельниччини здобули 13 медалей різного ґатунку.

Так, у першості України серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат (вихованців ДЮСШ) чемпіонами стали кам’янчани Анастасія Антонюк, Вадим Оляніцький, Катерина Ткачук та хмельничанин Віктор Кисіль. «Срібло» здобула Валентина Макогонюк з Волочиська, Андрій Аганаускас із Хмельницького став бронзовим призером.

На Кубку України з пауерліфтингу серед дорослих одразу троє подолян стали тріумфаторами – це хмельничани Артем Шинкарук та Ганна Бежевець, а також Лариса Осичка з Волочиська.

На чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу серед студентів вищих навчальних закладів Ілона Гермаківська з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка здобула «золото», а її колеги по вишу Єва Мак та Валентина Загоруйко стали срібними призерками. Ще одну нагороду – бронзову, здобула Марина Фурман із Хмельницького національного університету.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую