ye-logo.v1.2

Херсонський «Продексім» зіпсував настрій «Спортлідеру+» в Хмельницькому

Спорт 1957

Сьогодні хмельницька команда провела останній офіційний матч у цьому році.

У центральному матчі 14 туру чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» в Хмельницькому зійшлися місцевий «Спортлідер+» та херсонський «Продексім». І саме гостям вдалося піти на новорічні свята у піднесеному настрої. Адже команда Ігоря Москвичова змогла здолати господарів з рахунком 3:2.

Перший м’яч у цьому поєдинку влетів у ворота хмельничан на 10 хвилині, коли голкіпер «Спортлідера+» Ілля Бакинський, вибиваючи від власних воріт, влучив у Максима Бессалова, і «смугастий» опинився у воротах хмельничан. Та через 5 хвилин рахунок на табло став 1:1, коли передачі Олександр Педяша вдало замкнув Дмитро Калуков.  Ще через дві хвилин Дмитро оформив дубль у грі, коли, не реалізувавши дабл-пенальті, зміг із другої спроби вразити ворота Кирила Ципуна.

Двох голів Дмитра Калукова не вистачило для перемоги "Спортлідера+"

А ось після перерви забивали лише гості. Хоча ще за рахунку 2:1 «Спортлідер+» мав збільшувати свою перевагу, але «Продексім» двічі врятувала стійка воріт. Натомість господарів нічого не врятувало на 26 та 29 хвилинах матчу, коли у їхніх воротах «розписалися» Євген Ланко та Михайло Волянюк.

 Хмельничани створили чимало моментів біля воріт херсонського "Продексіму"

Після гри наставник «Продексіма» Ігор Москвичов відзначив хмельницьких вболівальників, заявивши: «Такої підтримки я не бачив в жодному місті. Можливо, через це ваша команда й летить уперед, а в гравців горять очі. Але ми перемогли, бо рівень майстерності наших гравців дещо вищий. Та й домовилися, що вже варто брати очки на виїзді, а не лише вдома». Про брак майстерності у власних гравців говорив і наставник хмельничан Роман Ковальчик. «Ви все бачили, - заявив Роман Миколайович. – Ми знову створюємо моменти, але не забиваємо. Коли досягнемо майстерності, тоді й результати будуть іншими».

Гості не раз загрожували воротам Іллі Бакинського і... забили тричі

Олександр Педяш провів цей матч із капітанською пов’язкою

Що ж, у цьому році «Спортлідер+» завершив свої виступи. Та вже 4 січня на команду чекатиме чергове випробування. І одразу ж проти чемпіона України харківського «Локомотива».   До того ж, у Харкові. Зауважимо, що на виїзді, як і в матчі проти «Продексіму», команді не допоможе Андрій Лисенко, який через травму пропустить щонайменше чотири тижні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую